Leállt a Messenger, a Facebook és az Instagram is – nemcsak a Jászkunságban van gond

Az elmúlt évek legkiterjedtebb és legkomolyabb leállását tapasztalhatjuk most éppen. Egyik pillanatról a másikra különböző hibákkal elkezdett mindenkit visszadobálni mindhárom platform, a probléma ráadásul világszerte jelentkezett.

Tovább olvasom

Már közölték is a két kismama halálát vizsgálók: egyik esetnél sem a kórház hibázott

A Nyíregyházi Kórházban január közepén egymás utáni két napon két kismama is életét vesztette közvetlenül a szülés után. Belső vizsgálat indult a két tragédia kapcsán és ennek gyors eredménye született: a kórház szerint ők nem hibáztak, mindent szakszerűen tettek.

Tovább olvasom

A Vodafone és a Telekom leállása mellett a fideszes megyei lapok is elérhetetlenné váltak

Január másodikán, azaz ma délelőtt szerte az országban kisebb-nagyobb kihagyásokat tapasztalhattak a Vodafone és a Telekom szolgáltatásainak működésében. A Fidesz által kézivezérelt megyei lapok, köztük a Szoljon sem volt elérhető, sőt, az Origo, a Magyar Nemzet és a Ripost betöltésében is akadtak problémák.

Tovább olvasom

Botrányos: így néz ki az egy hónapja átadott Zagyva-part – teljesen tönkre is vágták Szolnok gyönyörű sétányát?

Nem nehéz észrevenni az igencsak szembetűnő kivitelezési hibákat, sokak szerint eleve borzalmas lett az eredmény és a korábbi állapotot sokkal jobban kedvelték. De most már mindenki dühöng, amilyen szinten egyetlen hónap alatt elkezdett megsüllyedni és elmozdulni az egyébként sem szeretett térkő. Ki hibázott, kik hibáztak ekkorát?

Tovább olvasom

Sem fűtés, sem melegvíz nincs két szolnoki iskolában, a szülők zúgolódnak

A legrosszabb pedig az, hogy ez a helyzet a héten nem is igen fog megváltozni. Két általános iskolában és a közelben levő uszodában nincs melegvíz és fűtés “technikai okok miatt”, miközben a szülők már a múlt héten próbálták hallatni hangjukat, hogy gond lehet.

Tovább olvasom

Váratlanul gyorsan reagált az érintett vállalat a “magától pörgő órára” – videó

A hét második felében pattant ki a balhé, amikor is a Shell egyik benzinkútjánál láthatóan akkor is folyamatosan kúszott felfelé a fizetendő összeg, amikor a töltőpisztoly már egyáltalán nem volt használatban. A vállalat gyorsan reagált is a videóra. Mint arról a héten mi is beszámoltunk, tankolás után is pörgött tovább a számláló egy Shell benzinkúton. Erről egy férfi videót is készített, ami mára bejárta a fél Internetet. A videó alatti egyik vicces komment: “Legközelebb próbáld meg, hogy egy határozott mozdulattal visszateszed a pisztolyt a helyére, hátha ….“– érdemes lehet megfogadni a tanácsot.…

Tovább olvasom

Kevés hiányzott a súlyos vonatbalesethez a szolnoki vonalon

Tápiószecsőnél két vonat egymással szemben futott ugyanazon a vágányon, szerencsére a védelmi rendszer és a reflexek jól működtek, így végül a két szerelvény biztonságos távolságra megállt egymástól. Alig néhány kilométerre ettől a helytől, Mende és Sülysáp között történt a magyar vasút történetének egyik legnagyobb katasztrófája 1968-ban, akkor is egy vágányra került két vonat egymással szemben. Tápiószecső állomáson csütörtökön 17 óra után néhány perccel a Budapestre tartó Z60-as vonat (3333) annak ellenére indult el, hogy a vasúti jelzőberendezés részére tiltó jelzést mutatott, miközben Sülysáp felől a Szolnokra tartó Z60-as vonat (3356)…

Tovább olvasom

Felcserélték a betegeket a szolnoki kórházban, élő hozzátartozó halálhírét közölték és fordítva is

A szolnoki kórház elismerte a hibát, állítólag egy “apró adminisztrációs hiba” vezetett ehhez a komoly bakihoz. Egy szolnoki kórházban összecserélték két beteg adatait, és a még élő hozzátartozó halálhírét közölték az egyik családdal, miközben az elhunyt betegről azt hitték, még életben van, derül ki az RTL Klub híradójának csütörtöki riportjából. A 88 éves elhunyt nő lánya az RTL-nek nyilatkozott: azt mondta, november 19-én vitték kórházba édesanyját koronavírus-fertőzés miatt, de 24-én már átkerült a belgyógyászati osztályra, covid- és lázmentesen. Ezután szerette volna meglátogatni, erre viszont keddig kellett várnia, a kórházi ágyon…

Tovább olvasom