Javában tart a Griff Nemzetközi Motoros Találkozó Tiszaföldváron

Idén július 11. és 14. között rendezik meg, azaz már egy napja elindult Töszaföldváron a harmincadik Griff Nemzetközi Motoros Találkozó. Az eseménynek a strand ad otthont, vizespóló versenytől kezdve motoros ügyességi vetélkedőkön át hangerőmérésig sok mindennnel készülnek a szervezők.

Tovább olvasom

Trükk: a Fidesz kis ügyeskedéssel vissza is ültette a részeg balhéja miatt lemondott tiszaföldvári alpolgármestert

Listán sem jutott volna be a képviselőtestületbe a korábbi fideszes alpolgármester Tiszaföldváron, de aztán hipp-hopp csoda történt, egy kis csűrés-csavarás és Cseuz Zsolt mégis mandátumhoz jutott. Elképesztő véletlenek vannak.

Tovább olvasom

Nem kell Kínáig menni – kutyahúst esznek Tiszaföldváron

Balázsék csütörtök reggeli adásában szó esett Kim Dzsongunról, aki a Dél-Koreából átröptetett, Phenjan-ellenes röplapokat hulladékkal teli léggömbökkel torolta meg. A földet ért zsákok tartalma – a szemét, a műanyagpalackok, az elemek és akkumulátorok, a cipődarabok és a trágya – a „becsapódás” helyszínén szétszóródtak, jelentős felfordulást okozva. Így jutottunk el a rossz szomszédi viszonyok témájához és annak kimeríthetetlen tárházához, ahol legnagyobb meglepetésünkre megyénk egyik településéről is szó esett.

Tovább olvasom

Részegen balhézott, lemondott, de a Fidesz újra képviselőt csinálhat belőle Tiszaföldváron

Február végén nagy port kavart Jász-Nagykun-Szolnok megyében, de még az országos sajtóban is megjelent, hogy Cseuz Zsolt akkori tiszaföldvári alpolgármester és társa részegen balhéztak egy helyi borozóban. A férfi nem sokkal később lemondott, majd a DK kiskorúak zaklatásával vádolta meg. A botrányos eset után a Fidesz újra önkormányzati képviselőjeltként indítja Cseuzt.

Tovább olvasom

A részegen balhézó képviselő állítja, maga a DK találta ki, hogy kiskorúakat zaklatott

Kiskorúak zaklatásával vádolják a lemondott tiszaföldvári alpolgármestert, aki mindent tagad – írtuk meg március első napján azzal a bizonyossággal, hogy ezzel az ügy nem fog véget érni. És valóban: a részeg botránya miatt lemondott tiszaföldvári alpolgármester, Cseuz Zsolt szerint a helyi „szomszéd”, akit a DK-s Mészáros Dávid területi igazgató szólaltatott meg és állítja, Cseuzék kiskorú lányokat zaklattak, igazából maga Mészáros volt eltorzított hangon.

Tovább olvasom

Kiskorúak zaklatásával vádolják a lemondott tiszaföldvári alpolgármestert, aki mindent tagad

Nagyon komoly ügyben tett feljelentést a Demokratikus Koalíció, miután egy tiszaföldvári lakos arról beszélt nekik egy felvételen, hogy a borozóban balhézó, majd lemondó tiszaföldvári alpolgármester, Cseuz Zsolt és vállalkozó barátja fiatalkorú lányokat zaklathatott részegen, és emiatt zárták ki őket. A vádakra eközben nagyon hamar reagált Cseuz is, aki állítása szerint még a kabátját sem vette le.

Tovább olvasom