A részegen balhézó képviselő állítja, maga a DK találta ki, hogy kiskorúakat zaklatott

Kiskorúak zaklatásával vádolják a lemondott tiszaföldvári alpolgármestert, aki mindent tagad – írtuk meg március első napján azzal a bizonyossággal, hogy ezzel az ügy nem fog véget érni. És valóban: a részeg botránya miatt lemondott tiszaföldvári alpolgármester, Cseuz Zsolt szerint a helyi „szomszéd”, akit a DK-s Mészáros Dávid területi igazgató szólaltatott meg és állítja, Cseuzék kiskorú lányokat zaklattak, igazából maga Mészáros volt eltorzított hangon.

Tovább olvasom

Kiskorúak zaklatásával vádolják a lemondott tiszaföldvári alpolgármestert, aki mindent tagad

Nagyon komoly ügyben tett feljelentést a Demokratikus Koalíció, miután egy tiszaföldvári lakos arról beszélt nekik egy felvételen, hogy a borozóban balhézó, majd lemondó tiszaföldvári alpolgármester, Cseuz Zsolt és vállalkozó barátja fiatalkorú lányokat zaklathatott részegen, és emiatt zárták ki őket. A vádakra eközben nagyon hamar reagált Cseuz is, aki állítása szerint még a kabátját sem vette le.

Tovább olvasom

Borozóban balhézott a tiszaföldvári alpolgármester

Nem akármilyen felvételek kerültek ki Tiszaföldvár kormánypárti alpolgármesteréről, Cseuz Zsoltról és egy helyi, szintén fideszes körökben mozgó vállalkozóról. A történetet a Magyar Jelen írta meg, úgy fogalmaznak, a két férfi részegen balhézott egy földvári borozóban, a vállalkozó ráadásul félmeztelenül volt.

Tovább olvasom

Önzetlenül, ingyen újítják fel a 30 éves tűzoltóautót Tiszaföldváron

Nem túlzás azt mondani, hogy a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók legalább annyira aktívak a közösségi oldalakon, mint terepen. Az általános, balesetekkel és mentésekkel kapcsolatos tájékoztatások mellett most egy remek hírről számoltak be, úgy tűnik, hogy még nem halt ki a közösség érdekében tett önzetlen segítségnyújtás.

Tovább olvasom

Egyetemista fiatal mentette meg a pusztulástól Tiszaföldvár egyik csodálatos műemlékét

A tájházak, skanzenek parasztházak szépsége talán abban rejlik, hogy hűen megőrzik és bemutatják a helyi népi építészet és életmód sokszínűségét. Nemcsak ápolják a múltat, de inspirálják a jelen emberét. A hagyományos építészeti stílusok és eredeti berendezések által jobban értékelhetjük, vagy egyszerűen csak megérthetjük őseink életét, munkáját és kultúráját.

Tovább olvasom

Már megint földönkívülit láttak a megyében, ezúttal Karcagon

Nem elég, hogy január közepén egy tiszaföldvári nő gondolta úgy, hogy paranormális jelenséget, pontosabban ufó nyomait kapta lencsevégre, most Karcagról jelentkeztek be, hogy bizonyosan egy földönkívülit fotóztak le a Zádor-híd környékén. Az amerikai producerek legalább már tudják, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megye a legjobb helyszín, ha a nagysikerű X-Akták folytatását tervezik.

Tovább olvasom