Rohamosan építi a kínai kapcsolatot az Orbán-kormány, közben nem jut pénz a szolnoki tiszaligeti strand befejezésére

Miközben Szolnokon információink szerint éppen kínai gazdasági küldöttséget fogadnak és tesznek bejelentést sajtótájékoztatón ennek eredményeként, az LMP Szolnokon is az ellen emelt szót, hogy országunk kínai akkumulátorgyarmat legyen. Az LMP csütörtöki sajtótájékoztatóján jártunk, a városházi eseményre azonban szerkesztőségünket nem hívták meg.

Tovább olvasom

Elhullanak a hasznos rovarok a kémiai szúnyogirtás miatt – videó

Egyre többen próbálják felhívni a figyelmet arra a nyilvánvaló tényre, hogy a kémiai szúnyogirtás egy idejétmúlt megoldás, hiszen a bosszantó vérszívókon kívül sok egyéb élőlény is áldozatul esik az eljárásnak. Szalay Ferenc és a fideszes képviselők mégis ragaszkodnak hozzá.

Tovább olvasom

A szolnoki polgármester védelmébe vette a magyar egészségügyet

Közel 900 millió forintos támogatást nyert el onkológiai és kardiológiai eszközpark-fejlesztésre a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet. Az átadón Szalay Ferenc polgármester kijelentette, a kórházban – ahonnan egy jeles orvost rendőrök vittek el nemrég – dolgozók egytől-egyig kiváló munkát végeznek. Közben a kardiológiai osztályra vezetőt keresnek.

Tovább olvasom

Éveken át öregbítette Szolnok és a megye hírnevét, most fotóit adományozta egy gyűjteménynek Bali István

Jelentős lengyel kitüntetésben részesült egy szolnoki világlátott polgár, akinek nagyon sokat köszönhet a megyeszékhely a nemzetközi kapcsolatai bővítésében játszott szerepéért. Bali Istvánról van szó, aki korábban a megyei önkormányzat külügyi szakreferense volt. Bali István és lengyel feleségét maga a lengyel elnök tüntette ki a minap!

Tovább olvasom

Szalay Ferenc fideszes polgármester úgy beleállt a szemetelőkbe, mint gerely a földbe

Rettenetes, éktelen haragra gerjedt a vármegye fideszes ura, Szalay Ferenc polgármester, mert egy (azaz egy darab) szemetelőt tetten ért egy kihelyezett térfigyelő kamera az istenháta mögött, Szolnokon. Most Szalay azt ígérte, hogy minden szemetelővel szemben keményen fellépnek.

Tovább olvasom