A székesfehérvári polgármester elmondta, hogyan tarthatta volna meg a Fidesz Szolnokot

Kiélezett versenyben, de 2006 után nagy meglepetésre mégis sikerült leváltani Szalay Ferenc fideszes polgármestert, a megyeszékhely következő polgármestere Györfi Mihály lesz. Szolnok fájó vereség lehet a kormánypártoknak, az „emberarcú fideszesként” emlegetett Cser-Palkovics András ráadásul azt is elárulta, mi okozhatta a vereséget.

Tovább olvasom

Nem segített Orbán Viktor nosztalgiázása a kampányhajrában Szolnokon

Egymillió találkozás napja – a Fidesz mozgósítása a hétvégén a tetőfokára hágott, köztük Orbán Viktor is megjelent a megyeszékhelyen. A miniszterelnök kezet csókolt, beszélgetett, telefonált, sőt, még egy kis szolnoki nosztalgiázás is belefért a napjába. Mindenesetre a jelenléte Jászapátihoz hasonlóan itt sem vezetett sikerre, Györfi Mihály meglepő győzelmet aratott Szalay Ferenc felett.

Tovább olvasom

Micsoda fordulat: veszített Szalay Ferenc Szolnokon

Az este 19 órás urnazárást követően a Nemzeti Választási Iroda elkezdte közzétenni az önkormányzati választások első részeredményeit. 22 óra után már eldőlni látszott a legtöbb Szolnok megyei település sorsa, de a megyeszékhelyen az utolsó pillanatig kérdéses volt a választás eredménye.

Tovább olvasom

Szolnokra is beugrott kicsit kampányolni és lakásokba csengetni Orbán Viktor szombaton

Szalay Ferenc kampányát próbálja ezzel feldobni. Megígérte a miniszterelnök és a városvezető is az egymillió találkozást, ez zajlik jelenleg Szolnokon, járják a várost a kormánypárti képviselők és Szalay Ferenc, felkeresik a lakosokat a saját lakásukban is.

Tovább olvasom

Szalay Ferenc kimeríthetetlen bűnei 2. – Olvasóink kérték

Szalay Ferenc tíz főbűne – a vénkurvázástól a szolnoki kikötőig. Ezzel a címmel jelent meg pár nappal ezelőtt a 18 éve regnáló polgármester legismertebb kudarcainak összesítése. Arra kértük olvasóinkat, hogy egészítsék ki a listát és meg is tették. Következzen egy újabb lista, a szolnokiak véleménye alapján. Ki ne emlékezne a legendás Damjanich uszodára, ki ne ismerné az egykoron tündöklő, mára pusztuló Tisza Szállót? Hanyatlik a kulturális élet, Szolnok perifériára került, ami a megyeszékhelyeket illeti.

Tovább olvasom

Szalay Ferenc tíz főbűne – a vénkurvázástól a szolnoki kikötőig

Szalay Ferenc 18 éve Szolnok polgármestere. Sok minden történt a város életében ez idő alatt, de most kifejezetten a regnáló városvezetőnk megvalósulatlan ígéreteit és egyéb emlékezetes pillanatait vesszük górcső alá. A lista hosszú, de nem volt nehéz dolgunk összeállítani: a Tiszaligeti Strandtól a Csáklya úti hídon át az önkormányzati bérlakások kiárusításáig sok projekt szerepel rajta. A cikkünk végén szavazzon, melyik az ön “kedvence”!

Tovább olvasom