Lemondott a Yakuzák SE vezetője a Szolnoki Kalandparkban történt bántalmazás után

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. által a tegnapi napon közzétett felvételen egy kisgyerekes csoport látható, akik a Szolnoki Kalandpark árnyékos részén várakoznak. Nem sokkal később egy férfi a karjánál megragad egy fiút, néhány méterrel odébb vonszolja, majd olyan erővel rúgja ki a lábát, hogy a gyerek fejjel a földre zuhan, és a felvétel végéig mozdulatlanul úgy marad. Jászberényben pletykaszinten hamar elterjedt az elkövető személye, aki a város egyik ismert sportszervezetének vezetője. A sportegyesület elnöke, akinek Novák Katalin akkori államtitkár néhány évvel ezelőtt életműdíjat adott át, közleményben jelentette be, hogy lemond a…

Tovább olvasom

Beteg gyerekeken segít a veteránjármű találkozó Jászberényben

Az elsőként 2021-ben megrendezett emléktalálkozó nagy sikerén felbuzdulva a szervezők úgy döntöttek, hogy hagyományt teremtenek, idén pedig már negyedik alkalommal rendezi meg a Scuderia Ungherese Egyesület a Vittorio Jano találkozót a Jászság fővárosában. A jótékonysági veterán- és olaszautós rendezvényhez ezúttal egy tuning szekció, a stanceBERÉNY is csatlakozik.

Tovább olvasom

Szavazatszámlálókat látott vendégül a jászberényi önkormányzat

A szavazatszámlálók ébersége és gondossága segít megelőzni a csalásokat és a választási visszaéléseket, nem kis feladatra vállalkozik tehát az, aki ilyen módon hozzájárul a demokrácia működtetéséhez. Jászberényben szép gesztussal köszönték meg a munkájukat, akiknek ezúttal rekordszámú szavazatot kellett számolni.

Tovább olvasom

Szolnoki és jászberényi rádió frekvenciájának sorsáról döntött az NMHH

Nem egy rádió sértette meg a médiatörvényt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) szerint, akik az eheti ülésükön a HírFM-et, a Rádió 1-et és az Érd FM-et is megbüntették, valamint figyelmeztetésben részesítették a TV2 Comedy-t. A hatóság eközben döntött a Jászberényi FM 97,7 MHz és a Szolnok FM 92,2 MHz rádiós frekvenciák sorsáról.

Tovább olvasom

Lakóhelyünk büszkesége – Jász-Nagykun-Szolnok megyei települések is versenyben

Az önkormányzati rendszereket, szolgáltatásokat biztosító Globomax Zrt. nem először hirdetett versenyt hazánk települései között, sőt, a legutóbbi, “Legyen Öné a legszebb ülésterem” játékot a Jászság fővárosa, Jászberény nyerte. Ezúttal is több szerte az országban sok települést megmozgatott a lehetőség a megyeszékhelytől kezdve Jászárokszálláson át egészen a kunságig.

Tovább olvasom