FRISSÍTÉS: Cáfolja a NAV, hogy több tízmilliós tartozást szedtek be a Jászberényi Szent Erzsébet Kórháztól

A Népszava értesülése szerint inkasszóval kellett beszednie a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház által felhalmozott, mintegy 57 milliós közteher-tartozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV). A végrehajtási eljárás alatt álló adózók listájában ráadásul két fővárosi, a a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelő Intézetet, valamint a Károlyi Sándor is megtalálható.

Tovább olvasom

Kizárólag új betegeket fogad a jászberényi kórház egyik szakrendelése, sokaknak a fővárosba kell mennie

Nem elég, hogy a neurológiai problémájuk miatt nehéz helyzetben vannak, nagyon úgy tűnik, hogy a Semmelweis Egyetem intézményébe kell járnia több száz gyermeknek, akiket eddig a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház szakrendelése látott el. A gyermekneurológia problémájáról már többször olvashattak, Budai Lóránt polgármester az ATV Reggeli start című műsorában osztott meg új információkat az esetről.

Tovább olvasom

Botrányos történet a jászberényi kórház gyermekosztályáról – frissítve

A 10 hónapos kisfiúnak nem kevés kálváriát kellett átélnie a jászberényi Szent Erzsébet kórház gyermekosztályán. Az édesanya elmondása alapján az orvosok és a nővérek hozzáállása és hangneme kritikán aluli volt, ráadásul olyan hibát vétettek, ami elképesztő, a fővárosban tudták csak helyrehozni. Az édesanya hamarosan feljelenti az intézményt.

Tovább olvasom

Felemás eredménnyel zárult az orvoshiánnyal küzdő jászberényi kórház főigazgatója és a polgármester találkozása

Érthető módon éles kritikákkal illették a helyi lakosok a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház orvoshiányát és ennek következtében a gyermekneurológiai szakrendelés megszűnését. Az esetről a Szol24-en is írtunk, felidézve a tavalyi állapotokat, amikor épp szülni nem lehetett a kórházat érintő „személyi változások” miatt. Végre személyesen találkozásra is sor került a kórház vezetősége és a polgármester között.

Tovább olvasom

Megszűnt a gyermekneurológiai szakrendelés Jászberényben, a polgármester levelet írt a kórház főigazgatójának

Ahogy ilyenkor lenni szokott, szájról szájra terjedt a hír, hogy nemcsak megszűnik a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban a gyermekneurológiai szakrendelés, de még ultrahang-vizsgálatot sem végeznek. A Jászság fővárosának kórházában nem példa nélküli az eset, tavaly a csecsemő- és gyermekgyógyászati osztály, valamint a szülészet működött korlátozva. Budai Lóránt polgármester levelet írt a megbízott főigazgatónak.

Tovább olvasom

Megszületett az idei év első jászsági kisbabája

Csak néhány napnak kellett eltelnie az idei évből, hogy megszülessen a Jászság első kisbabája a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban. László Lujza Pankát és szüleit a térségi televízió látogatta meg, valamint Dr. Besenyi Orsolya megbízott főigazgató nyilatkozott a szülészeti osztállyal kapcsolatos új hírekről.

Tovább olvasom

A Fidesz súlyos vereséget szenvedett jászberényi polgármesterjelöltje lett a kórház igazgatója

A Szolnoki MÁV Kórház és a jászberényi kórház vezetője is a menesztettek listáján – írtuk december közepén, amikor Pintér Sándor belügyminiszter számos kórházigazgatót menesztett hónap végi határidővel. Jászberényben máris megtalálták a 2021-ben másodjára kinevezett Dr. Csiki Zoltán utódját, aki a tavaly januári időközi választáson Fidesz-független színekben polgármesterjelöltként induló Dr. Besenyi Orsolya lett.

Tovább olvasom