MÁV: komoly változások a ceglédi és szolnoki vonalakon karbantartás miatt

A nem kevés változás pályakarbantartás miatt forgatja fel a megszokott menetrendet, ez pedig egyáltalán nem azonos azzal, amit a turizmus előtérbe helyezése miatt hétfőtől bevezet a MÁV. Kimaradó járatok is lesznek napi rendszerességgel, figyeljünk a részletekre.

Tovább olvasom

Nincs elég neurológusa a ceglédi kórháznak, Budapestről rendelnek ki orvosokat

Jász-Nagykun-Szolnok megyén túl sem rózsás a helyzet: mivel nincs elég neurológus a ceglédi Toldy Ferenc kórházban, a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky és a Jahn Ferenc Kórházakból rendelnek ki orvosokat – erről értesült a 444. A hírt a Dél-Pesti Centrumkórház kommunikációs igazgatója, Fodor Attila is megerősítette.

Tovább olvasom

Ismét szavazhatunk a fideszes képviselőre Cegléden, akinek családi cégének az önkormányzat már 3 milliárdot fizetett

Nem elírás, nem hárommillió, hanem hárommilliárd az az összeg, amelyet a ceglédi önkormányzat az elmúlt hosszú évek során kipengetett különböző munkákra a fideszes képviselő saját családi cégének.

Tovább olvasom

Egy halálos és egy súlyos sérüléssel járó baleset, az egyik Cegléd és Abony között

A halálos baleset felkorbácsolta az érzelmeket, mivel egy Mercedes és egy Audi versenyzett egymással közúton, óriási sebességgel, előbbi nekiütközött egy Suzukinak és ripityára törte, de mégis a Mercedes sofőrje és utasa húzta a rövidebbet, fának csapódva életüket vesztették. A Cegléd közelében történt balesetnél pedig mentőhelikopterekre is szükség volt.

Tovább olvasom

Ismét gondok a ceglédi és szolnoki vasútvonalakon, két vonat pedig nem várt puszit adott egymásnak

A MÁV-nak sikerült két saját szerelvényét úgy irányítani, hogy oldalról összekoccanjanak, már semmi sem lehetetlen. Jókora késést okoztak ezzel az érintett járatoknál, de a szolnoki és ceglédi vasútvonalak is hozták a formájukat.

Tovább olvasom

Május első hetében és júniusban is alaposan felforgatják a szolnoki vasútvonal menetrendjét

Egészen pontosan május negyedikén és a rákövetkező napon lesznek változások pályakarbantartási munkálatok miatt. Ezzel még nincs vége, mert június közepén ugyanez megismétlődik, újra két napon át.

Tovább olvasom