A Magyar Pétert NER-es kóborlovagnak nevező Jakab Péter Törökszentmiklósra látogatott

Jakab Péter a közösségi oldalán osztotta meg, hogy a törökszentmiklósi piacra látogatott, ahol elmondása szerint rengetegen megálltak, hogy aláírják A Nép Pártján bizalmatlansági indítványát Orbán Viktor miniszterelnök ellen. Jakab pont a napokban veszett össze a Tisztelet és Szabadság Párt (TISZA) alelnökével, Magyar Péterrel, NER-es kóbor lovagnak nevezte.

Tovább olvasom

Szövetségese hatósági vegzálásáról ír Túrkeve polgármestere

Túrkeve polgármestere, Sallai R. Benedek nem először osztott meg a közösségi oldalán az elmúlt hetekben aggasztó eseteket, ezek alapján bizton állíthatjuk, kemény lejáratásokra és politikai harcra lehet számítani júniusig a településen. Volt, amikor a halálát kívánták, most pedig állítása szerint egy szövetségének az üzemét érte vegzálás a „NER részéről”.

Tovább olvasom

Közösségi oldalon kívánják a halálát a túrkevei polgármesternek

Ennél még a Fidesztől is többet várna – írta Sallai R. Benedek, Túrkeve polgármestere, miután egy Facebookos csoportban olyannyira elszabadultak az indulatok, hogy egyenesen a halálát kívánták. Úgy fogalmazott, volt olyan kormánypárti csapat a városban, akiket szerettek az emberek, akik a városért tettek, azt viszont sajnálja, hogy a mostani nem ezek közé tartozik.

Tovább olvasom

Civil egyesületben indul újra a Szolnoki Többség egykori képviselője

Zajlik az élet Szolnokon, ahogy azt megszokhattuk. Nem ismeretlen név bukkant elő a semmiből, hogy kész folytatni a 2019-ben elkezdett önkormányzati munkát, azonban a pártokban, pártközpontok utasításaiban már nem hisz, így egy civil egyesület égisze alatt kéri a választók bizalmát. De kiről is van szó?

Tovább olvasom

Szép csendben lelépnek a nők a magyar politika színpadáról?

Az elmúlt napok belpolitikai eseményei nem csak a magyarországi kedélyeket borzolták az egekig. Mára a nemzetközi sajtó is Novák Katalin köztársasági elnök asszony lemondásáról beszél. A Politico, a The Guardian, a Le Monde és a Reuters sem hagyta szó nélkül a kegyelmi botrány következményeit. De belegondoltunk abba, hogy ezzel a női politikusok egyébként is alacsony száma megcsappant hazánkban és a jövőben sem túl ígéretesek a kilátások?

Tovább olvasom

A nők helyzete a politikai kommunikációban – Gyerek vagy karrier?

Nem kell Ádám-Éváig visszamennünk, hogy a tudásvágy megszerzésében a nők szerepéről elmélkedjünk. Akkor sem, ha „úgy hírlik”, hogy Éva tevékenyen közreműködött a Tudás Fájáról elcsent alma történetében, amelynek következményei alól az emberiség sem vonhatta ki magát az évezredek során. A paradicsomból kiűzetett Éva utódai azonban korántsem adták fel azon törekvéseiket, hogy létezésük ugyan olyan súllyal nyomjon a latban, mint a férfiaké. A férfi és nő közötti esélyegyenlőség igénye már nagyon rég megszületett. A 18. század vége felé egyre hangosabban kifejezték a hölgyek azon elképzeléseiket, amelyek többek között a tudás megszerzésében…

Tovább olvasom