Máris kezdetét vette a politikai torzsalkodás Szolnokon

Kicsit több, mint egy hónap telt el az önkormányzati választások óta, de úgy tűnik, jól tippeltek azok, akik az eddigi tapasztalatok fényében úgy gondolták, a parttalan viták és szekértáborharcok nem fognak alábbhagyni. Most éppen egy átadás-átvételi vita kellős közepébe csöppentünk Györfi Mihály és Szalay Ferenc által, az érintett felek ráadásul teljesen másként fogalmaznak a napokban létrejött megbeszélés kapcsán.

Tovább olvasom

Győzike gyereknapon mondta a kiskorúaknak, hogy kérjék szüleiket, a Fidesz jelöltjére szavazzanak, mert…

… ha ugyanis a fideszes polgármestert újra megszavazzák a településen, akkor elhozza nekik oda a faluba Marics Petit. Az érintett természetesen semmit nem is sejtett arról, hogy a jó ideje narancsos Gáspár Győző belekeverte a politikai kampányba. Hadházy Ákos szerint ez már a politikai pedofília legalja.

Tovább olvasom

Kiugrott ellenzéki képviselő: „Nem kívánok újabb öt évnyi eredménytelen szélmalomharcot vívni a szolnoki közgyűlésben”

Egészen szokatlan módon lépett vissza Berényi Gábor önkormányzati képviselő, aki a megyeszékhely 11. számú választókerületében készült megmérkőzni a kormánypárti jelölttel, Töreki Andrással. Erre már azonban nem kerül sor, Berényi ma reggel arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a jelöléstől visszalép, a Jobbikból pedig kilép. Mi történhetett?

Tovább olvasom

Vona Gábor szerint Szolnok többre lenne képes

Javában dübörög az aláírásgyűjtés a június 9-i európai parlamenti, illetve önkormányzati  választások miatt. A Vona Gábor nevével fémjelzett Második Reformkor Párt (2RK) is bőszen járja az országot, hogy megszerezze a húszezer érvényes ajánlatot, illetve első kézből adjon választ az érdeklődők kérdéseire. Szombaton két rendezvény is zajlott a szolnoki Hild téren, egyrészt Wegera György, állatvédő tartott előadást óriási tömeg előtt, kicsivel arrébb pedig a Második Reformkor Párt kisbusza parkolt.

Tovább olvasom

A Magyar Pétert NER-es kóborlovagnak nevező Jakab Péter Törökszentmiklósra látogatott

Jakab Péter a közösségi oldalán osztotta meg, hogy a törökszentmiklósi piacra látogatott, ahol elmondása szerint rengetegen megálltak, hogy aláírják A Nép Pártján bizalmatlansági indítványát Orbán Viktor miniszterelnök ellen. Jakab pont a napokban veszett össze a Tisztelet és Szabadság Párt (TISZA) alelnökével, Magyar Péterrel, NER-es kóbor lovagnak nevezte.

Tovább olvasom

Szövetségese hatósági vegzálásáról ír Túrkeve polgármestere

Túrkeve polgármestere, Sallai R. Benedek nem először osztott meg a közösségi oldalán az elmúlt hetekben aggasztó eseteket, ezek alapján bizton állíthatjuk, kemény lejáratásokra és politikai harcra lehet számítani júniusig a településen. Volt, amikor a halálát kívánták, most pedig állítása szerint egy szövetségének az üzemét érte vegzálás a „NER részéről”.

Tovább olvasom