Pócs János szárnysegédjeit küldték Magyar Péter jászapáti fórumának lejáratására

Sejteni lehetett, hogy a Pócs János országgyűlési képviselő által uralt városban, Jászapátin nem marad „megtorlatlanul” Magyar Péter jelenléte. Alig telt el egy nap, máris eszközöltek egy vérbeli, rákosista propagandavideót. Azt állítják, Magyar „kiszemelt magának egy környékbeli srácot”, akibe belekötött, majd valaki az autójának a kerekét is leengedte. A „srác” egyébként tényleg környékbeli, Bozóki Imre és a megyei Fidelitas elnöke, jászteleki önkormányzati képviselőjelölt.

Tovább olvasom

Az Agóra Egyesület szerint botrányba, lökdösődésbe fulladt Ligeti József lakossági fóruma

Zajlik az élet Szolnokon: néhány nappal ezelőtt az SZKTT Egyesített Szociális Intézményben (Vízpart körúti idősek otthonában) tartott lakossági fórumot a hatodik számú választókerület önkormányzati képviselője, Ligeti József. Az általános, megszokott beszélgetésnek induló esemény azonban szitkozódásba és személyeskedésbe fordult, az Agóra – Őszintén Szolnokért és a képviselő természetesen teljesen máshogy látja a történteket.

Tovább olvasom

Orbán Akbar, azaz Orbán a legnagyobb – hirdette egy póló Jászberényben egy fideszes fórumon

Brüsszel, genderpropaganda, migránsgettó, háború és béke: ismét felmondták a kötelezőt a Polgári Estnek nevezett jászberényi kormánypárti fórumon a Déryné Rendezvényház nagytermében. A meghívott vendég a KDNP Európai Parlamenti képviselője, Hidvéghi Balázs volt.

Tovább olvasom

Lesújtó országos visszhangja lett a Pócs-Bayer-Kövér jászapáti fórumnak

Néhány napja a Szol24 beszámolt róla, hogy nem akármilyen meredek kijelentések hangoztak el az illusztris kormányközeli vendégek jászapáti fórumán. Elhangzott, hogy Moszkva jobb volt, mint a mostani Brüsszel, sőt, a Szovjetunió annak idején lényegesen komolyabban vette a jogot és a jogrendszert, mint jelenleg az Európai Unió, de oda is eljutottak, hogy az amerikai nagykövet igazából nem is létezik, a mostani német vezetés pedig hamarabb tönkretette Németországot, mint annak idején Hitler. Az emlékezetes fideszes fórum országos visszhangját szemlézzük.

Tovább olvasom

Moszkva jobb volt, mint a mostani Brüsszel – hangzott el a Pócs-Bayer-Kövér trió jászapáti fórumán

A Szol24 is beharangozta, hogy nem akármilyen illusztris vendégek előadását hozta tető alá Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője. Bayer Zsolt publicistának és Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének nem volt nehéz felmondania a kormánypárti propagandát a Jászapátin tartott szuverenitásvédelmi fórumon.

Tovább olvasom

Évindító agrárfórumon vettek részt megyénk gazdálkodói

Évtizedes hagyomány, hogy év elején a gazdatársadalom képviselői összegyűlnek és agárfórumokon vitatják meg az őket érintő aktuális témákat, a felmerülő kérdésekre pedig szakértők bevonásával keresnek választ. A NAK helyi szervezete által összehívott fórumon Hubai Imre Csaba, a NAK Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Szervezetének elnöke köszöntötte a vendégeket, majd dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Önkormányzat elnöke és dr. Berkó Attila főispán mondott köszöntőt. A magyar kormány a gazdálkodók mellett van, a támogatási rendszer több ponton is segíti a mezőgazdaságból élőket. E támogatási rendszerhez a kormányhivatal szakszerű, hatékony, gyors,…

Tovább olvasom

Megütötték Márki-Zay Pétert egy utcafórumon – videó

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt rendkívüli nyugalommal tűrte a felheccelt kisnyugdíjas akcióját, aki válogatott kifejezésekkel szidalmazta és állon is ütötte Márki-Zayt. A Fidesz folyamatos gyűlölködése több embernél is célba ér, íme egy élő példa. Márki-Zay Péter Orosházán tartott utcafórumot pénteken Szabó Ervin ellenzéki országgyűlési képviselő-jelölttel. Ekkor az egyik résztvevő váratlanul a miniszterelnök-jelölt elé került, szidalmazta, majd egy ponton enyhén állon ütötte őt. A jelenetet az Oroscafe kamerája rögzítette. A fórumról készült videón az látszik, hogy miközben Márki-Zay az orosházi ellenzék helyzetéről beszél, egy rokkantnyugdíjas asszony mopedjével odahajt Márki-Zay elé, megfenyegeti, és végül enyhén meg is…

Tovább olvasom