Az Agóra Egyesület szerint botrányba, lökdösődésbe fulladt Ligeti József lakossági fóruma

Zajlik az élet Szolnokon: néhány nappal ezelőtt az SZKTT Egyesített Szociális Intézményben (Vízpart körúti idősek otthonában) tartott lakossági fórumot a hatodik számú választókerület önkormányzati képviselője, Ligeti József. Az általános, megszokott beszélgetésnek induló esemény azonban szitkozódásba és személyeskedésbe fordult, az Agóra – Őszintén Szolnokért és a képviselő természetesen teljesen máshogy látja a történteket.

Tovább olvasom

Orbán Akbar, azaz Orbán a legnagyobb – hirdette egy póló Jászberényben egy fideszes fórumon

Brüsszel, genderpropaganda, migránsgettó, háború és béke: ismét felmondták a kötelezőt a Polgári Estnek nevezett jászberényi kormánypárti fórumon a Déryné Rendezvényház nagytermében. A meghívott vendég a KDNP Európai Parlamenti képviselője, Hidvéghi Balázs volt.

Tovább olvasom

Lesújtó országos visszhangja lett a Pócs-Bayer-Kövér jászapáti fórumnak

Néhány napja a Szol24 beszámolt róla, hogy nem akármilyen meredek kijelentések hangoztak el az illusztris kormányközeli vendégek jászapáti fórumán. Elhangzott, hogy Moszkva jobb volt, mint a mostani Brüsszel, sőt, a Szovjetunió annak idején lényegesen komolyabban vette a jogot és a jogrendszert, mint jelenleg az Európai Unió, de oda is eljutottak, hogy az amerikai nagykövet igazából nem is létezik, a mostani német vezetés pedig hamarabb tönkretette Németországot, mint annak idején Hitler. Az emlékezetes fideszes fórum országos visszhangját szemlézzük.

Tovább olvasom

Moszkva jobb volt, mint a mostani Brüsszel – hangzott el a Pócs-Bayer-Kövér trió jászapáti fórumán

A Szol24 is beharangozta, hogy nem akármilyen illusztris vendégek előadását hozta tető alá Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője. Bayer Zsolt publicistának és Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének nem volt nehéz felmondania a kormánypárti propagandát a Jászapátin tartott szuverenitásvédelmi fórumon.

Tovább olvasom

Évindító agrárfórumon vettek részt megyénk gazdálkodói

Évtizedes hagyomány, hogy év elején a gazdatársadalom képviselői összegyűlnek és agárfórumokon vitatják meg az őket érintő aktuális témákat, a felmerülő kérdésekre pedig szakértők bevonásával keresnek választ. A NAK helyi szervezete által összehívott fórumon Hubai Imre Csaba, a NAK Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Szervezetének elnöke köszöntötte a vendégeket, majd dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Önkormányzat elnöke és dr. Berkó Attila főispán mondott köszöntőt. A magyar kormány a gazdálkodók mellett van, a támogatási rendszer több ponton is segíti a mezőgazdaságból élőket. E támogatási rendszerhez a kormányhivatal szakszerű, hatékony, gyors,…

Tovább olvasom

Megütötték Márki-Zay Pétert egy utcafórumon – videó

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt rendkívüli nyugalommal tűrte a felheccelt kisnyugdíjas akcióját, aki válogatott kifejezésekkel szidalmazta és állon is ütötte Márki-Zayt. A Fidesz folyamatos gyűlölködése több embernél is célba ér, íme egy élő példa. Márki-Zay Péter Orosházán tartott utcafórumot pénteken Szabó Ervin ellenzéki országgyűlési képviselő-jelölttel. Ekkor az egyik résztvevő váratlanul a miniszterelnök-jelölt elé került, szidalmazta, majd egy ponton enyhén állon ütötte őt. A jelenetet az Oroscafe kamerája rögzítette. A fórumról készült videón az látszik, hogy miközben Márki-Zay az orosházi ellenzék helyzetéről beszél, egy rokkantnyugdíjas asszony mopedjével odahajt Márki-Zay elé, megfenyegeti, és végül enyhén meg is…

Tovább olvasom

Újabb részletek a szolnoki ellenzéki lakossági fórumról

A legfontosabb jelmondat: Csak az összefogott ellenzék tudja leváltani a jelenlegi kormányt, senki más. Sziráki Pál, a győztes ellenzéki képviselőjelölt invitálta lakossági fórumra a szolnokiakat csütörtökön délután. Jelen volt Varjú László, a DK alelnöke, képviselő, Miskolczi László, a DK szolnoki elnöke, Keresztes László az LMP, Lukács László a Jobbik képviselője, Szotyori-Lázár Zoltán, a Jobbik szolnoki elnöke, Tóth Áron, az LMP megyei elnöke, Daróczi István, a Momentum megyei elnöke, Györfi Mihály, az MSZP szolnoki elnöke és Lukácsi Katalin, az MMM alelnöke. Sziráki Pál azt mondta, hogy az ellenzéki pártok szolnoki vezetői a napokban…

Tovább olvasom

Beszélgessen Sziráki Pállal Szolnokon

Csütörtökön egy fórum keretében találkozhatunk az ellenzék közös képviselőjelöltjével. Az előválasztáson győztes Sziráki Pál áprilisban is szeretné megismételni sikerét, akkor már a kormánypárti jelölttel szemben. December másodikán, csütörtökön 17 órai kezdettel Szolnokon tart fórumot a képviselő-jelölt, számos ellenzéki személyiséggel együtt. A rendelkezéseknek megfelelően a rendezvényt védettségi igazolvánnyal lehet látogatni, a maszk használata szintén kötelező. A helyszín: Szolnok, TESZ Közösségi Ház.

Tovább olvasom