Választások: Bemutatjuk Szolnok 7. választókerületének jelöltjeit

Közeledünk a választásokhoz, a Szol24 pedig kiemelten fontosnak tartja, hogy az itt élő és szavazó szolnokiak minél bővebb ismeretekkel rendelkezzenek a támogatást kérő képviselőjelöltekről és polgármester-aspiránsokról. Épp ezért, a voksolás napjáig, azaz június 9-ig bemutatjuk az összes egyéni választókerületet és az egyes indulókat. Cikksorozatunkban ezúttal a 7. választókerület következik, ahol az összellenzék által indított Szekeres (Bóka) Éva 2019-ben megnyerte a körzetet a Fidesszel szemben. Úgy tűnik, Szanyi István csalódást keltő eredményének nem lett komolyabb következménye, a kormánypártok ismét őt indítják.

Tovább olvasom

Érdekes dolog ez a kampány, Szolnokon több hónapos csúszásban levő felújítások pont a választásokra készülnek el

Ilyen például a szandaszőlősi orvosi rendelő, illetve az óvoda is. Van, amivel sikerült 2,5 évig elszöszmötölni, de véletlenül éppen néhány nappal az önkormányzati választások előtt lettek átadásra készek.

Tovább olvasom

Dugó a Tisza-hídon, káosz Szandaszőlős felé, lesz valaha érdemi változás? – videó

Nem kell hosszasan részletezni a Szolnok kertvárosias övezetéből, Szandaszőlősről vagy még rosszabb esetben Rákócziújfaluról, Martfűről érkezők menetrendszerűen, hétfőtől péntekig visszatérő problémáját, illetve a belvárost elhagyni igyekvő autók torlódásait és az eszméletlen közlekedési dugókat. A gond régóta ismert, a megoldás messze: a Szol24-en kollégánk videójával szemléltetjük a helyzetet.

Tovább olvasom

Szecsei Apánk, sakkverseny és nőnapi rendezvény Szolnokon – programajánló

Szokásosan egy kisebb összeállítással készültünk az előttünk álló hétvége legfontosabb szolnoki kulturális eseményeiről, legyen szó fotókiállításról, egy kiadós bulizásról, vagy a tavaly nyár után ismét megrendezésre kerülő Rapid Open Nemzetközi sakkversenyről. Ha tartalmasan akarja tölteni a hétvégét, érdemes végigböngészni!

Tovább olvasom