Menő verdák, remek hangulat, a Szolnoki Tuning Találkozón jártunk – KÉPEK

Tuning, sportkocsi, kamion, vagy veteránautó? Igazából mindegy is, a szervezők betartották azon ígéretüket, hogy nagy örömmel fogadnak mindenkit a 15. Szolnoki Tuning Találkozón. Az Auchan parkolójában megrendezésre kerülő esemény igazi különlegesség a négykerekűek szerelmeseinek.

Tovább olvasom

Ennyi volt, újabb ikonikus szolnoki építményt bontanak le

Féktelen parkolóépítésbe kezdett a városvezetés, éppen az önkormányzati választásokat megelőző hónapokban. Miközben több vidéki város tesz lépéseket az autómentes belváros kialakítására, vagy legalábbis a sétálóövezetek fejlesztésére, Szolnok ezúttal is a másik irányba tart.

Tovább olvasom

Májusban jön a 15. Szolnoki Tuning Találkozó

A szervezők azt ígérik, nem számít, milyen autóval érkezel, mindenkit örömmel fogadnak ezen a napon, legyen szó tuningról, sportkocsiról, kamionról, vagy veteránautóról. A négykerekűek szerelmeseinek kár lenne kihagyni a pünkösdi hétvégén, május 18-án az Auchan parkolójában megrendezésre kerülő 15. Szolnoki Tuning Találkozót.

Tovább olvasom

Veteránautós kupasorozat egyik állomása lesz Jászberény

A Millers Oils Classic Kupa három éve, 2021-ben rajtolt el, majd a következő években a kedvező fogadtatások és pozitív tapasztalatok után úgy döntöttek, egy többfordulós veteránautós kupasorozatot szerveznek. A jászberényi érdeklődőknek április 20-án nem kell nagy távot megtenniük, hogy átérezhessék a verseny hangulatát, hiszen a verseny a főtérre érkezik.

Tovább olvasom