Az autó nem a hirdetésnek megfelelő műszaki állapotban volt, kalapáccsal verte szét

A vásárlónak megtetszett a gépkocsi, ezért foglalót is fizetett rá, miután kipróbálta. Ám a tüzetesebb vizsgálat kiderítette, hogy az autó műszaki állapota sokkal rosszabb annál, mint amit állított neki az eladó, így visszakövetelte volna a pénzt. Nem kapta, így egy kalapáccsal a gépkocsin vett elégtételt.

Tovább olvasom

Csodaautók lepték el az abonyi főteret – fotók

Hatalmas érdeklődés övezte a X. Abonyi Autós Találkozót. A szervezők tájékoztatása szerint a jubileumi rendezvényre rekordszámú jelentkezés érkezett; nem csak az ország területéről. A különleges autók és tulajdonosaik ellepték a belvárost – sokak örömére. Az abonyi Kossuth téren délelőtt 10 órakor a hivatalos megnyitóval kezdődtek a programok, ekkor már megtelt a terület a széria- és tuning autókkal, illetve a látványos és hatalmas oldtimerekkel. Olyan különleges járgányokat is megcsodálhatnak az érdeklődők, mint a fából készült, zenélő négykerekű, az egyenesen Dániából érkező zöld Chevrolet, egy nagyon csajos pink jármű és egy felismerhetetlenségig…

Tovább olvasom

Alaposan meglepődött a tanár, amikor meglátta “átalakított” autóját

Viszonylag rövid idő alatt telematricázták egy pedagógus gépkocsiját Miskolcon. Szerencsére azonban semmiféle bosszúállásról nincsen szó, egyszerűen megviccelte saját osztálya a pedagógust, aki ezt nagy mosollyal és vidámsággal fogadta. Jönnek a ballagások a középiskolákban, így Miskolcon is.

Tovább olvasom