Most épp Törökszentmiklóson szaladgált egy malac, barátja is akadt

Megosztás

Egy törökszentmiklósi Facebook-csoportban tette közzé egy helyi lakos, hogy egy cuki sertés „garázdálkodik” a településen. Jász-Nagykun-Szolnok megyében egyébként nem egyedülálló, hogy különféle állatok sétálnak úgy az utca közepén, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

„Félénk, nemcsak kóbor kutyák szaladgálnak, hanem sertés is szabadon, a Téglagyár és a Hold utca közelében” – írták, két képet mellékelve. Az egyiken valóban egy kerítés mellett sétál a malac, a másikon pedig megpihent, egy bátor kiskutya pedig úgy döntött, ráfekszik.

Kutyával őrzött malac, Brémai muzsikusok, Timon és Pumba magyar verzióban – jobbnál jobb ötletek és nevek születtek a két állat barátságát és meghitt kapcsolatát látván.

Még tavaly novemberben írtuk meg, Jászberényben például egyáltalán nem újdonság, hogy időnként aranyos cicák és kutyák mellett más állatok is helyet kérnek a panoptikumban. Szeptemberben a külterületen egy tevére lelhettek a gyanútlan autósok. Két évvel ezelőtt szintén a Jászság fővárosában egy elegánsan sétáló pulykát kaptak lencsevégre.

Képek: Törökszentmiklós Ma Fb csoport

Kapcsolódó cikkek