A jászapáti Fidesz hivatalosan egy átnevezett lejárató oldalról kommunikál

Több, mint 800 kedvelés és követés kevesebb, mint egy hónap alatt. A Jászapáti az első néven működő, hivatalos kormánypárti Facebook-oldal vagy ennyire berobbant a semmiből, vagy valami más áll a dologban. Mi az utóbbira gyanakodtunk, és ki is derült, hogy egy, a központi utasítások követelései nyomán létrejött fideszes propagandaoldal jászsági zászlóshajójának felületét nevezték át.

Tovább olvasom

„Jászapáti mindannyiunké” – fiatal jelölt hívja ki Pócs János fiát a választáson

Jászapáti gyakori szereplője az országos híreknek, elsősorban közbiztonsági problémák és az egyre elterjedtebb szintetikus drogok használata, adás-vétele üti fel a fejét a településen. Apáti emellett Pócs János térségi országgyűlési képviselő székhelye, sokak szerint lehetetlen legyőzni a csapatát, míg mások úgy vélekednek, az embereknek elegük van abból, hogy a település nem lép egyről a kettőre. A Fidesz-KDNP-t kihívó Jászapátiért Önökkel Szövetségben (JÖSZ) Illés Gergőt támogatja Ifj. Pócs Jánossal szemben.

Tovább olvasom

Központi utasításra oszthatják a Varga Juditot támogató üzeneteket a megyei országgyűlési képviselők

Mi a közös F. Kovács Sándorban, Kállai Máriában, Pócs Jánosban és Herczeg Zsoltban? Az első elég evidens, mindannyian Jász-Nagykun-Szolnok megyében megválasztott Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselők. Másrészt, többi képviselőtársukhoz hasonlóan kommunikációs felületeiken osztják Varga Judit egykori igazságügyi miniszter bejegyzését, amelyben a volt férje által elkövetett erőszakról ír. A Telex szerint központi utasításra történik mindez.

Tovább olvasom

Közös sajtótájékoztatón jelentette be polgármesterjelöltjeit a jászsági Fidesz

Egy közös sajtótájékoztató keretében jelentette be a Jászság országgyűlési képviselője, Pócs János a Fidesz választmánya által megerősített, azaz támogatott jelöltek névsorát. Sok meglepetés nincs a neveket illetően, a Jászberényi Tankerület egyik vezetője újraindul Jánoshidán, Jászapátin Pócs fia próbálkozik, a Jászság fővárosában pedig az egykori alpolgármester lesz Budai Lóránt kihívója júniusban.

Tovább olvasom

Beindult – Készítő elő a jászsági kampányát a Fidesz

Pócs János országgyűlési képviselő előszeretettel használja a közösségi médiát arra, hogy megossza munkája fontosabbnak vélt állomásait a gazdabáloktól kezdődően a lakossági fórumokon át a fogadóóráig. Egyre feltűnőbb, milyen aktívan járja a jászsági településeket, illetve a helyi kormánypárti közösségeket a júniusi önkormányzati választás fényében.

Tovább olvasom

Pócs Jánosék távol maradnak az önkormányzati rendezvényektől, külön emlékeztek a kommunizmus áldozataira

Jászberény város önkormányzata holnap, azaz február 26-án a bíróság falán elhelyezett emléktáblánál rója le tiszteletét. Úgy tűnik azonban, hogy a magát harcos antikommunistának beállító Pócs János és helyi kormánypárti köre nem közösködik másokkal, inkább saját maguknak tartottak rendezvényt.

Tovább olvasom

Nem maradt ki a kormánypárti köszöntésekből az 50 éves Mága Zoltán

„Drága barátom, Isten éltessen sokáig!” – nem mindenkit köszönt így a születésnapján Szalay Ferenc, de ahogy látjuk, Mága Zoltán közéjük tartozik. Igaz, apró szépséghibája a dolognak, hogy a Liszt Ferenc-díjas hegedűművész február 19-én, két nappal ezelőtt ünnepelte azt, mindenesetre Szalay most jutott oda, hogy az online térben is megemlékezzen a cimborájáról.

Tovább olvasom

Postapartner pont nyílt Porteleken

Mindenképpen szeretnék, ha posta lenne Portelken – ezzel a címmel írtunk a Jászberény külterületén kialakult helyzetről tavaly novemberben. A porteleki posta körüli huzavona több alkalommal politikai harcok kereszttüzébe került, most azonban pont került az ügy végére, postapont nyílt az ottani kisboltban.

Tovább olvasom

Magyar Péter keményen beszólt Pócs Jánosnak is

Lapunk írta meg elsőként, hogy csütörtökön beszólt Magyar Péternek, Varga Judit exminiszter exférjének Pócs János. A fideszes jászsági képviselő azt írta Magyarról, hogy szerinte ő egy idióta. Magyar Péter, Varga Judit ex-igazságügyi miniszter volt férje azután került rivaldafénybe, hogy kiderült, Novák Katalin köztársasági elnök kegyelmet adott egy pedofilügyben érintettnek, ami után kialakult felháborodás hatására le is mondott.  Magyar Péter azóta lényegében naponta posztol a NER belső életéről. Erre reagált Pócs azzal, hogy Magyar egy idióta, ő csak egy Simicska 2 akar lenni, de szerinte nevetségessé és hiteltelenné vált. Magyar Péter sem volt rest, válaszolt…

Tovább olvasom