A jegyzőre és a pénzügyi iroda vezetőjére verték azt, hogy 330 milliós hiány van az iparűzési adóban Jászárokszálláson

Jászárokszálláson nagyot fordult a világ azóta, mióta új polgármester vezeti a települést. A város nem kért tovább a települést 1998 óta irányító Gergely Zoltán polgármesterségéből, ezért időközi választáson azt a Szerző Ildikót választották meg, aki immár Pócs János fideszes országgyűlési képviselőnek is megfelel, szemben Gergellyel. A város azonban hamar szembesült a valósággal.

Tovább olvasom

Döntően uniós pénzből bölcsőde épült Jászjákóhalmán

A családot alapítani szándékozó, letelepedni vágyó fiatalok és a családosok számára vonzóbbak azok a települések, ahol bölcsőde is van – mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) parlamenti államtitkára Jászjákóhalmán egy bölcsőde átadásán kedden.

Tovább olvasom

Nagy bajban van Jászárokszállás, 300 millióval kevesebb adóbevételre számítanak

Rendkívüli önkormányzati képviselő-testületi ülésen tárgyalták Jászárokszálláson a városi büdzsé meglehetősen kataszrófális helyzetét. Ugyanis kiderült, hogy a helyi iparűzési adóból származó bevétel 300 millió forinttal kevesebb lesz a tervezettnél. Több fejlesztést ezért “jegelnek”.

Tovább olvasom

A tankerület kezében lehet a megoldás kulcsa a jászberényi Malom-ügyben

Fel van adva a lecke a jászberényi tankerületi központnak, hogy mitévő is legyen a befuccsolt Malom-projekt kapcsán. Mint ismert, az újragondolt Malom-projektben az a terv szerepelt, hogy a felújított ingatlanba a Palotásy János Zeneiskola költözik. Csakhogy a megye kihátrált a projekt mögül.

Tovább olvasom

A tenni akarás jegyében ismét megalakult a jászberényi Fidesz-csoport

Ismét megalakult a jászberényi Fidesz-csoport, aminek feloszlatását még januárban kezdeményezte Pócs János jászsági képviselő, választókerületi elnök. A jászberényi Fidesz olyan szépen esett szét pár hónapja, ahogy az ellenzéki oldalon szokott előfordulni.

Tovább olvasom

Pócs János legalább három dologban csúsztathatott

Messziről jött ember azt mond, amit akar, ezt a régi igazságot bizonyította be Pócs János. A Jászság fideszes országgyűlési képviselője a minap a Magyar Rádióban és a Magyar Televízió m1 műsorában roadshow-zott, és mondott láthatóan valótlan dolgokat. A műsorvezetők pedig ellenvetés nélkül szépen be is vették azt, amit mondott.

Tovább olvasom