Rálőttek Donald Trumpra, aki megsérült, de túlélte, a merénylőt lelőtték – videó

Alig néhány héttel azután, hogy Robert Fico szlovák miniszterelnökre több lövést adtak le kampánykörútja során, most ugyanez történt az amerikai elnökjelölttel is. Egy jelenlevőt halálos lövés ért, ám Trump megúszta kisebb sérülésekkel.

Tovább olvasom

Nincs meglepetés – Szalay és a Fidesz-média költött legtöbbet a Facebookon

Bár a hivatalos választási kampány április 20-tól kezdődött, a puskaporos hangulatot és felfokozott várakozásokat már ezt megelőzően biztosították a szolnoki jelöltek és a média. Cikkünkben az elmúlt 90 nap Facebookos költéseit összegezzük, amelyek között talán senkit nem érhet meglepetésként, hogy a kormánypárt által támogatott indulók és az őket propagandisztikus módon támogató orgánumok költötték a legtöbbet.

Tovább olvasom

Demeter Szilárdék tagadják, hogy támogatták volna a kisújszállási Fidesz-kampányt

Egészen érdekes összefonódásról ír a Magyar Narancs – mint kiderült, a Demeter Szilárdhoz köthető Petőfi Kulturális Ügynökség és a Magyar Kultúráért Alapítvány (MKA) pénzzel támogatta a kisújszállási fideszes polgármesterjelölt, Szűcs Tamás kampányrendezvényét. A lapnak küldött válaszban tagadják az értesülést.

Tovább olvasom

Nem segített Orbán Viktor nosztalgiázása a kampányhajrában Szolnokon

Egymillió találkozás napja – a Fidesz mozgósítása a hétvégén a tetőfokára hágott, köztük Orbán Viktor is megjelent a megyeszékhelyen. A miniszterelnök kezet csókolt, beszélgetett, telefonált, sőt, még egy kis szolnoki nosztalgiázás is belefért a napjába. Mindenesetre a jelenléte Jászapátihoz hasonlóan itt sem vezetett sikerre, Györfi Mihály meglepő győzelmet aratott Szalay Ferenc felett.

Tovább olvasom

Szolnokra is beugrott kicsit kampányolni és lakásokba csengetni Orbán Viktor szombaton

Szalay Ferenc kampányát próbálja ezzel feldobni. Megígérte a miniszterelnök és a városvezető is az egymillió találkozást, ez zajlik jelenleg Szolnokon, járják a várost a kormánypárti képviselők és Szalay Ferenc, felkeresik a lakosokat a saját lakásukban is.

Tovább olvasom

Egyelőre rejtély, miért nem vették nyilvántartásba Ligeti József indulását – frissítve

Hiába keresnénk, biztosan nem lesz ott a szavazólapon a 2019-ben a körzetét magabiztosan megnyerő Ligeti József. A képviselő, aki az elsők között hagyta ott a Szolnoki Többség-frakciót, bár indult volna a Szolnok Városért Egyesület színeiben, a Nemzeti Választási Iroda honlapján „Kiesett” státusszal szerepel, azaz nem vették nyilvántartásba.

Tovább olvasom

Győzike gyereknapon mondta a kiskorúaknak, hogy kérjék szüleiket, a Fidesz jelöltjére szavazzanak, mert…

… ha ugyanis a fideszes polgármestert újra megszavazzák a településen, akkor elhozza nekik oda a faluba Marics Petit. Az érintett természetesen semmit nem is sejtett arról, hogy a jó ideje narancsos Gáspár Győző belekeverte a politikai kampányba. Hadházy Ákos szerint ez már a politikai pedofília legalja.

Tovább olvasom

Lejárt szavatosságú élelmiszerekkel kampányolt a karcagi polgármester

Beindult, sőt, dübörög a választási hajrá Karcagon: a regnáló kormánypárti polgármester, Szepesi Tibor úgy tűnik, azt gondolja, csak osztogatással tudja legyőzni ellenzéki kihívóját, a Jobbik által indított Dr. Lukács László Györgyöt. Az ilyesfajta kampányhúzás alapvetően is visszás, ráadásul a kiosztott nassolnivalók közül többnek lejárt a szavatossága.

Tovább olvasom

Ekkora a baj? – Holnap Jászapátira érkezhet Orbán Viktor

Egyelőre meg nem erősített információk szerint, de esélyes, hogy hamarosan meglátogatja Pócs János országgyűlési képviselőt és a legelkötelezettebb kormánypárti híveket Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor Jászapátin. A kisváros felfokozott politikai hangulatban van, a Fidesz előre kitöltött választási segédletet küldött a lakosoknak, míg Magyar Péter tegnap a támogatásáról biztosította Illés Gergő polgármesterjelöltet.

Tovább olvasom

Választások: Bemutatjuk Szolnok 3. választókerületének jelöltjeit

Közeledünk a választásokhoz, a Szol24 pedig kiemelten fontosnak tartja, hogy az itt élő és szavazó szolnokiak minél bővebb ismeretekkel rendelkezzenek a támogatást kérő képviselőjelöltekről és polgármester-aspiránsokról. Épp ezért, a voksolás napjáig, azaz június 9-ig bemutatjuk az összes egyéni választókerületet és az egyes indulókat. Ezúttal a hármast, ahol feltehetően nagy csata várható a regnáló Borda Zoltán és kormánypárti kihívója, Dudás-Rekter Gabriella között.

Tovább olvasom