Központi utasításra oszthatják a Varga Juditot támogató üzeneteket a megyei országgyűlési képviselők

Mi a közös F. Kovács Sándorban, Kállai Máriában, Pócs Jánosban és Herczeg Zsoltban? Az első elég evidens, mindannyian Jász-Nagykun-Szolnok megyében megválasztott Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselők. Másrészt, többi képviselőtársukhoz hasonlóan kommunikációs felületeiken osztják Varga Judit egykori igazságügyi miniszter bejegyzését, amelyben a volt férje által elkövetett erőszakról ír. A Telex szerint központi utasításra történik mindez.

Tovább olvasom

Az ellenzéki egyesületet meg sem hívták a mezőtúri kórház fejlesztésének projektzárójára

A „Járóbeteg szakellátó szolgáltatások fejlesztése Mezőtúron” pályázat keretében nagyjából 284 millió forint támogatáshoz jutott a Mezőtúri Kórház és Rendelőintézet, amelynek záróeseményére feltehetően a csillagok szerencsétlen együttállásának következményeként a város ellenzéki egyesületének önkormányzati képviselőit nem hívták meg.

Tovább olvasom

Így búcsúztak a Karcag-Tiszafüred vonaltól

Mától a kormány jóvoltából nem közlekednek tíz szárnyvonalon a vonatok. Helyettük autóbuszok szállítják az utasokat. A Karcag-Tiszafüred vasútvonaltól is érzékeny búcsút vettek. Jenei Zsolt egy fotósorozattal és pár mondattal köszönt el a vonaltól. Ezt írta tegnap: Egy korszak vége, Karcag-Tiszafüred utolsó napja! Holnaptól bezár. Szerettük ezt a vonalat Búcsúszolgálat a 103 vonaltól.” A vonal beezárása ellen egykoron még Varga Mihály és Fazekas Sándor fideszes politikusok is tiltakoztak. Mint ismert, megyénkben még a Lakitelek-Kunszentmárton vonalat zárták bár. Vajon mi lesz a vonalak mentén található épületekkel, más vagyontárgyakkal? Forrás: Karcagi Hírmondó Facebook…

Tovább olvasom

A fejlődés útján: bölcsődét avattak Szajolban

A kormány legfontosabb döntési szempontja a bölcsődék létrehozásában a munka és a család egyensúlyának megteremtése, valamint a munkahelyek és a családi élet közötti minőségi kapcsolat létrehozása – mondta a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára pénteken a szajoli huszonnyolc férőhelyes, kétcsoportos bölcsőde ünnepélyes átadásán.

Tovább olvasom

Képzeljék, még tovább fejlődött a magyar vidék!

Nagyot mentek a megyei fideszes képviselők közül ketten is a napokban. A jobboldali politikusok jelentős fejlesztésekről számolhattak be közösségi oldalukon, már ha az általuk említetteket jelentősnek lehet nevezni. Van azonban egy kivétel, ő Kállai Mária, akinek egy szalagátvágó olló sem jutott.

Tovább olvasom