Laptop, kamera, fényképező: elektronikai eszközökre csapott le az amatőr törökszentmiklósi tolvaj

Ahogy a rendőrség fogalmaz, nem örülhetett sokáig zsákmányának az a törökszentmiklósi férfi, akinek a szerzeményei között számítógép, fényképezőgép, videókamera is szerepelt. Szintén a településen élő, helyi lakos tett bejelentést, hogy az éjszaka folyamán betörtek a felújítás alatt álló, lakatlan családi házába. Alig kellett két óra, hogy az önjelölt Mr. Robot nyomára bukkanjanak.

Tovább olvasom

Semmi sem szent, vázákat loptak egy szolnoki asszony szüleinek sírjáról

A szolnoki katolikus temetőben történt meg a gyalázatos eset, N. Istvánné megtörten a Ripostnak tette fel a kérdést: mégis ki csinál ilyet, milyen ember lop egy síról? Az anyagiak tekintetében nagyjából 100 ezer forintos, lelki szempontból azonban összegre fel nem válthatóan súlyos kárt okoztak a lelkiismeretlen tolvajok.

Tovább olvasom

Költségvetési csalás, rablás, lopás – három Szolnok megyeit is találunk a rendőrség körözési toplistáján

A sajtó mindig nagy érdeklődéssel figyeli a rendőrség körözési, TOP50-es listáját, ide általában a többszörösen büntetett, szökésben levő, veszélyes bűnelkövetők kerülnek. Az impozáns toplistában három Jász-Nagykun-Szolnok megyei születésűt találunk, közülük kettőre még nyomravezetői díjat is tűztek.

Tovább olvasom