Jó tudni az ingázóknak, az újszászi vonalon április 28-ig változik a menetrend

A Gyömrő és Mende között végzett pályakarbantartás miatt módosult menetrend már április 13-tól életbe lépett a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon és egészen jövő vasárnapig tart. Az alábbi információkat legfőképp a munkahely miatt ingázóknak, de egyébként minden érintett utazónak érdemes tudnia.

Tovább olvasom

Ráfázott, aki sietősre fogta volna az utazást a Hatvan-Szolnok vonalon délelőtt

A szerencsére bízza magát az, akinek rövid időn belül kell A-ból B-be eljutnia és a MÁV „páratlan szolgáltatását” választja, pontosabban kénytelen választani: január 25-én, azaz ma is sok – és hosszú – kellemetlen percet, perceket okozott egy felsővezetéki hiba.

Tovább olvasom

Utalványokkal segítik az időseket Újszászon, minimum 6 ezer forint összegben

Újszászon az önkormányzati képviselő- testület döntése értelmében novemberben – a közelgő karácsonyi ünnepekre tekintettel – ismét év végi támogatásra jogosultak a város nyugdíj- és nyugdíjszerű ellátásban részesülő lakói. A támogatást az igénylők vásárlásra jogosító utalvány formájában kapják meg, melyet annak érvényességi idején belül helyi kiskereskedelmi egységekben tudnak majd levásárolni.

Tovább olvasom

Átadták az Újszászt és Jászapátit összekötő út megújult szakaszát

A fejlesztés az Újszászt és Jászapátit összekötő, Jászapáti és Jászkisér lakott területen kívüli szakaszán történt a Magyar Falu Program 24 milliárd forintos országos keretösszegének részeként. A projekt részleteiről Kovács Péter, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei igazgatója tájékoztatta a sajtót.

Tovább olvasom