Választási segédlet készült Jászapátin, hogy a Fideszre húzzák az X-et

Bár nem tilos, elég egybites megoldást választott a szavazók megnyerésére a jászapáti Fidesz. Miután a településen a jelenlegi polgármester, Farkas Ferenc nem indul, a kormánypárti jelölt nem más lett, mint az országgyűlési képviselő fia, ifj. Pócs János. Most szavazási segédlettel, kiemelt nevekkel és előre behúzott X-ekkel „segítik” a lakosokat.

Tovább olvasom

Egyik polgármesterjelölt sem vehet mérget a győzelemre Szolnokon

Hét polgármesterjelölttel számolt május elején Szabó Zsolt László, a Magyar Hang riportere, aki a szolnoki választási helyzetet térképezte fel és mutatta be cikkében. Országos és helyi tendenciák keverednek a helyi kampányban, de feltárul az elmúlt öt évben mennyire kényesen alakult a Fidesz és az ellenzéki pártok helyzete Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelyén.

Tovább olvasom

Mága Zoltán testvérét a Fidesz az elmeállapotára hivatkozva akadályozta abban, hogy jelölt legyen Tiszabőn

Novák Csaba, Mága Zoltán hegedűművész öccse függetlenként indul a Fidesz-KDNP által támogatott Biró Zoltán ellen Tiszabőn. Ez már önmagában érdekes lenne, ám valaki kiszivárogtatta és elküldte a polgármesterjelölt bizalmas orvosi adatait a választási bizottságnak, sőt, a jelenlegi kormánypárti vezető is a férfi mentális állapotára hivatkozott a Kúriánál.

Tovább olvasom

Megafonos okításon fotózták le a szolnoki propagandaoldal egyik szereplőjét

Tájkép csata előtt – írta a Deák Dánielt, Trombitás Kristófot és Apáti Bencét, azaz a közpénzemésztő propaganda legnagyobb csillagait felvonultató rendezvényről a Facebookon a Megafon. Az ideológiai továbbképzésen a feltöltött képek szerint részt vett a Ténykergetők nevű oldal kezelője, a volt kengyeli polgármesterjelölt Bartus Gábor is.

Tovább olvasom

Milliárdos vesztesége van a Fidesznek, de Pócs János jött és besegített

Azt nehezen hisszük, hogy kifogytak volna a (köz)pénzből, mindenesetre jelentős veszteséggel zárta a 2023-as évet a nagyobbik kormánypárt – 2,1 milliárd forint bevétel mellett 3,35 milliárd kiadást produkált. Ne aggódjanak, Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője busásan beleadott a különbözet rendezésébe.

Tovább olvasom

Ezért lehet legyőzhetetlen a választásokon Jászberény polgármestere, Budai Lóránt

Az utóbbi három alkalommal nemhogy nyert, de folyamatosan egyre nagyobb fölénnyel tudott győzni Budai Lóránt. Még egy időközi választást is be kellett iktatni, amikor politikai ellenfelei sikeresen megingatták városházi többségét, ám Budai azt végképp megsemmisítő különbséggel húzta be.

Tovább olvasom

A fél ország Szolnokon röhög a strand helyett átadott sípálya miatt

Szalay Ferenc sokak szerint ezzel próbálja rejtegetni, hogy az általa 95%-os állapotúnak mondott Tiszaligeti Strandfürdő mennyire nincs még félkész állapotban sem. Mindenesetre a nyári sípálya (ami egyébként magánberuházás volt) híre már réges-régen túlhaladt Szolnok és a megye határain.

Tovább olvasom

Megtévesztő névvel, egy hajmáskéri szervezet jelöltjeként indul Jászberényben az ex-fideszes képviselő

Érdekes dolgok történnek a Jászság fővárosában annak ellenére is, hogy a tavaly januári időközi választás után egy sokkal nyugodtabb mederben folyik a kampány. Budai Lóránt, a Közösen Jászberényért Egyesület és Hajnal-Nagy Gábor, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje mellett Szatmári Anikó egykori kormánypárti önkormányzati képviselő is bejelentkezett a saját csapatával egy megtévesztő, Hajmáskéren bejegyzett egyesület égisze alatt.

Tovább olvasom