Moszkva jobb volt, mint a mostani Brüsszel – hangzott el a Pócs-Bayer-Kövér trió jászapáti fórumán

A Szol24 is beharangozta, hogy nem akármilyen illusztris vendégek előadását hozta tető alá Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője. Bayer Zsolt publicistának és Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének nem volt nehéz felmondania a kormánypárti propagandát a Jászapátin tartott szuverenitásvédelmi fórumon.

Tovább olvasom

Ismét gondok a szolnoki vasútvonalakon – de miért mondta azt Lázár János, hogy nem feltétlenül kell nekünk Volán vagy MÁV?

Sokan már hónapok óta azt vizionálták, hogy az évek óta megbízhatatlanul teljesítő állami vasúttársaság azért lett ennyire látványosan még rosszabb nyár óta, hogy magyarázható legyen a liberalizálás. Lehet, hogy igazuk lesz.

Tovább olvasom

Szijjártó Péter Szolnokon járt, új nagyberuházást ígért

Gazdasági konferencián járt a megyeszékhelyen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Beszédéből nem maradtak ki a kormányzat jól ismert kommunikációs paneljei az új világrend megszületésétől az ukrajnai háborún át az Európai Unió gyengeségéig. Szerinte egyenesen „lábon lőttük az európai gazdaságot” az Oroszországot érintő szankciók által, feltételezzük azonban, hogy a konkrét, lokális szinten fontos ígéretek jobban érdeklik a helyi embereket.

Tovább olvasom

Ungár Péter véleménye arról, amikor a fideszes miniszter kirúgja a Magyar Nemzeti Múzeum fideszes igazgatóját

“A létező dolgok ábrázolása, ez a szabadság maga” – írja az LMP társelnöke. Ungár egy írással szeretett volna válaszolni egy a Magyar Nemzetben e héten megjelent, az L. Simon László menesztése ügyében írt publicisztikára, ám a kormánypárti szócső lap elutasította, miszerint nem is terveztek erről vitát.

Tovább olvasom

Továbbra is siralmas állapotban van a Jászberényt és Jászboldogházát összekötő mellékút

Hivatalosan a 3125-ös mellékútról van szó, de a helyiek csak a néhai miniszterelnök után elnevezett Imrédy-útként ismerik. Ez a rövid, alig 12 km-es szakasz köti össze Jászberényt és Jászboldogházát, illetve keresztezi Meggyespelét, de rövidsége ellenére sok kellemetlen pillanatot okozott már a helyieknek.

Tovább olvasom

Dagad a botrány, már több tízmillió hűtlen kezelésével vádolják a jászberényi közös képviselőt

Tavaly decemberben írtunk róla, hogy több társasház feljelentést tett, miután felmerült a gyanú, hogy a közös képviselőjük szabatosan bánik a rábízott összegekkel. Most új információk jelentek meg, úgy tűnik, sokkal több a károsult és az eltulajdonított összeg, mint azt elsőre gondolták.

Tovább olvasom