Szomorú, ahogyan veszni hagyták a kunszentmártoni gőzfürdőt

A Kunszentmártonban található, több, mint száz éve épített artézi gőz- és kádfürdő kezdetekben közfürdőként működött, majd a rendszerváltás idején került magántulajdonba. Mindhiába, mára nem a gőz szó szerinti kieresztése céljából látogatják az érdeklődők, inkább egyfajta katasztrófaturizmus vette kezdetét.

Tovább olvasom

A józan paraszti ész fogott ki Szolnok megye legszerencsétlenebb autótolvaján

A kusturicai történetünk Szentesről indul január 26-án az éjszakai órákban. A megalapozott gyanú szerint egy öcsödi férfi felfigyelt egy autóra, elkötötte, majd úgy próbált meg kámforrá válni a rend éber őrei elől, hogy leszerelte a jármű rendszertábláját. Nem járt sikerrel.

Tovább olvasom

Kunszentmártonban már az önkormányzati testületi ülésen is kénytelenek a bűnügyi helyzettel foglalkozni

Nem érzi magát biztonságban a lakosság a Tiszazugban, különösen Kunszentmártonban. A bűnügyi helyzet nem tűnik túl rózsásnak, annak ellenére sem, hogy a rendőrség szerint Kunszentmárton bűnügyi helyzete a tavalyi évhez képest nem változott. 

Tovább olvasom

Megnyugodhat Kunszentmárton, elfogták a fiatal bűnözőket

A Metropol arról ír, egészen durva lincshangulat alakult ki Kunszentmártonban az elmúlt időszakban. A helyi lakosok hónapok óta panaszkodnak arról, hogy kifosztják házaikat, betörnek hozzájuk. Volt, hogy a mélyhűtőből pakoltak ki, máskor tyúkokat vittek, végül az ámokfutásnak a rendőrség még időben véget vetett.

Tovább olvasom

Egyre több a bűncselekmény mindenfelé, vajon a növekvő szegénység vagy a drog miatt?

Egyre csak szaporodnak a lopások, betörések szinte megyeszerte. A közösségi csoportokban egyre másra bukkannak fel a panaszok, hogy hova mentek be ismeretlenek, mit vittek el. A lakosság elégedetlen, és a hozzászólásokból az világlik ki, hogy a rendőrség meg tehetetlen.

Tovább olvasom