Jogsija se volt, ivott is – vasúti baleset Kunszentmártonnál

Jogosítvány nélkül, ittas állapotban jelzőtáblát és távközlési faoszlopot is kidöntött egy sofőr néhány nappal ezelőtt a 45-ös úton, Kunszentmártonnál. A faoszlop úgy tört ketté, hogy az egyik vége majdnem a sínekre lógott, ráadásul meggörbült a szalagkorlát is. Kész csoda, hogy nem történt nagyobb baj.

Tovább olvasom

Kigyulladt egy mozdony a kunszentmártoni állomáson

Kigyulladt egy mozdony motortere kedd délután a kunszentmártoni vasútállomáson. A két kocsiból álló szerelvényen tíz utas volt, akiket időben leszállítottak. Őket mentesítő járat szállította tovább. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a dolgozók áramtalanították a szerelvényt, illetve porral oltóval megfékezték a lángokat, így az egység egy vízsugárral visszahűtötte a motorteret. Fotó: Kunszentmárton HTP Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tovább olvasom

Nemes gesztus – hátrányos helyzetű fiatalok kapnak ajándék hajvágást Kunszentmártonban

A kunszentmártoni polgármester, Wenner-Várkonyi Attila osztotta meg, hogy egy milyen szép gesztusban való közreműködésre kérték fel őt és Szarka László önkormányzati képviselőt. Két helyben dolgozó barber találta ki, hogy nehéz sorsú fiúk számára „pünkösdi ajándék hajvágást” kínálnak.

Tovább olvasom

Szomorú, ahogyan veszni hagyták a kunszentmártoni gőzfürdőt

A Kunszentmártonban található, több, mint száz éve épített artézi gőz- és kádfürdő kezdetekben közfürdőként működött, majd a rendszerváltás idején került magántulajdonba. Mindhiába, mára nem a gőz szó szerinti kieresztése céljából látogatják az érdeklődők, inkább egyfajta katasztrófaturizmus vette kezdetét.

Tovább olvasom

A józan paraszti ész fogott ki Szolnok megye legszerencsétlenebb autótolvaján

A kusturicai történetünk Szentesről indul január 26-án az éjszakai órákban. A megalapozott gyanú szerint egy öcsödi férfi felfigyelt egy autóra, elkötötte, majd úgy próbált meg kámforrá válni a rend éber őrei elől, hogy leszerelte a jármű rendszertábláját. Nem járt sikerrel.

Tovább olvasom