Van mit tenni a dizájnerdrogok ellen a Jászságban

Bár eddig Heves megyében volt aktívabb a Momentum részéről kezdeményezett Stop Herbál! tüntetéssorozat az utóbbi hónapokban, az tény, hogy a Jászság különböző településein is egyaránt nagy szükség van a figyelemfelhívásra. Erre kerül sor december 13-án, szerdán, ugyanis Jászjákóhalmára érkezik Lőcsei Lajos országgyűlési képviselő.

Tovább olvasom

Kétségbeesett segélykiáltással fordult Jászkisér vezetője Orbán Viktorhoz

Sikerekről, a családok megsegítéséről dübörög egyebek mellett a fideszes propaganda, miközben a nagy melldöngetéstől nem látják az ország vezetői a vidéket sújtó problémákat. Márpedig bőven vannak gondok, ami közül is kiemelkedik – nem. nem a migránshelyzet – a jelentős kábítószerfogyasztás. Most ezt megelégelve kétségbeesett levelet fogalmazott meg Orbán Viktornak Jászkisér vezetője.

Tovább olvasom

Újabb kábítószerkereskedő bandát tartóztatott le a bíróság, több mint 130 millió forint értékben foglaltak le vagyontárgyakat

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indítványozta annak a négy – 48, 46, 25 és 21 éves – szolnoki férfinak a letartóztatását, akik 2022 óta szolnoki és a környező települések lakóinak rendszeresen értékesítettek kábítószert.

Tovább olvasom

A barbershop volt a drogdepó Kisújszálláson, a fodrász a feleségén kívül a szeretőjét is beszervezte

Családi vállalkozásként működött a kábítószerbiznisz. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) debreceni egysége nemrég felszámolta az illegális üzletet. Egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei férfifodrász a gyanú szerint havi keresetét dílerkedéssel egészítette ki. A drogterjesztésbe beszervezte a feleségét, az anyósát, de még a szeretőjét is.

Tovább olvasom

Szolnoki drogterjesztőt fogtak el – a hűtőtáskából került elő a kábítószer

Egy személygépkocsi ellenőrzése során került átvizsgálásra a jármű, amiben egy 35 éves szolnoki férfi és élettársa ült. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai az ellenőrzés során 995 g össztömegű kábítószert találtak egy hűtőtáskába rejtve.

Tovább olvasom

A szolnoki sportoló tagadja, hogy kábítószerügybe keveredett volna

Kábítószer terjesztésével és birtoklásával gyanúsítják azt az olimpiai ezüstérmes magyar sportolót, aki immár egy hónapja előzetes letartóztatásban van – számolt be az Úgytudjuk, amely nevet és sportágat nem említ cikkében, csupán annyit, hogy egy férfiről van szó.

Tovább olvasom