Már megint a szintetikus drogok – ezúttal Tiszaburán kaptak el egy dílert

Kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek egy tiszaburai férfit, aki az elmúlt 1-2 évben rendszeresen árult drogot helyieknek, közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A férfi pakkonként 500-1000 forintért árulta a drogot, akinek a letartóztatását a bíróság elrendelte.

Tovább olvasom

Kunszentmártonban már az önkormányzati testületi ülésen is kénytelenek a bűnügyi helyzettel foglalkozni

Nem érzi magát biztonságban a lakosság a Tiszazugban, különösen Kunszentmártonban. A bűnügyi helyzet nem tűnik túl rózsásnak, annak ellenére sem, hogy a rendőrség szerint Kunszentmárton bűnügyi helyzete a tavalyi évhez képest nem változott. 

Tovább olvasom

Egyre több a bűncselekmény mindenfelé, vajon a növekvő szegénység vagy a drog miatt?

Egyre csak szaporodnak a lopások, betörések szinte megyeszerte. A közösségi csoportokban egyre másra bukkannak fel a panaszok, hogy hova mentek be ismeretlenek, mit vittek el. A lakosság elégedetlen, és a hozzászólásokból az világlik ki, hogy a rendőrség meg tehetetlen.

Tovább olvasom

Van mit tenni a dizájnerdrogok ellen a Jászságban

Bár eddig Heves megyében volt aktívabb a Momentum részéről kezdeményezett Stop Herbál! tüntetéssorozat az utóbbi hónapokban, az tény, hogy a Jászság különböző településein is egyaránt nagy szükség van a figyelemfelhívásra. Erre kerül sor december 13-án, szerdán, ugyanis Jászjákóhalmára érkezik Lőcsei Lajos országgyűlési képviselő.

Tovább olvasom

Kétségbeesett segélykiáltással fordult Jászkisér vezetője Orbán Viktorhoz

Sikerekről, a családok megsegítéséről dübörög egyebek mellett a fideszes propaganda, miközben a nagy melldöngetéstől nem látják az ország vezetői a vidéket sújtó problémákat. Márpedig bőven vannak gondok, ami közül is kiemelkedik – nem. nem a migránshelyzet – a jelentős kábítószerfogyasztás. Most ezt megelégelve kétségbeesett levelet fogalmazott meg Orbán Viktornak Jászkisér vezetője.

Tovább olvasom

Újabb kábítószerkereskedő bandát tartóztatott le a bíróság, több mint 130 millió forint értékben foglaltak le vagyontárgyakat

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indítványozta annak a négy – 48, 46, 25 és 21 éves – szolnoki férfinak a letartóztatását, akik 2022 óta szolnoki és a környező települések lakóinak rendszeresen értékesítettek kábítószert.

Tovább olvasom