Több hónap csúszással, de elkészült a szolnoki csomópont fejlesztése

A Nagy Imre körút-Jósika úti csomópontban a jelzőlámpás forgalomirányítás kiépítése és aszfaltozás zajlott, ezen időszak alatt a Szolnokon gépjárművel közlekedők  a 2×2 sávos szakaszon forgalomkorlátozást tapasztalhattak. Ennek vége, ugyanis több hónap csúszás után, de elkészültek a munkálatokkal.

Tovább olvasom

Dugó a Tisza-hídon, káosz Szandaszőlős felé, lesz valaha érdemi változás? – videó

Nem kell hosszasan részletezni a Szolnok kertvárosias övezetéből, Szandaszőlősről vagy még rosszabb esetben Rákócziújfaluról, Martfűről érkezők menetrendszerűen, hétfőtől péntekig visszatérő problémáját, illetve a belvárost elhagyni igyekvő autók torlódásait és az eszméletlen közlekedési dugókat. A gond régóta ismert, a megoldás messze: a Szol24-en kollégánk videójával szemléltetjük a helyzetet.

Tovább olvasom

Karcagon szombaton elterelik a forgalmat a központban a kolbászízesítő fesztivál miatt

Most szombaton hatalmas dzsemborit rendeznek Karcagon. Ekkor tartják meg a hagyományos kolbászízesítő fesztivált más, jeles eseményekkel együtt. A rendezvény helyszínén elterelik a forgalmat, közölte a Volánbusz. Február 24-én (szombaton) 4 órától 21 óráig Karcagon rendezvény miatt a Kálvin utca József Attila utca és Szabó József utca közötti szakaszát lezárják, ezért az itt közlekedő buszjáratok terelt útvonalon közlekednek, közölte a Volánbusz. Érintett helyközi járatok: 1375, 4715, 4720Érintett helyi járatok: 2, 2A Kimaradó megállóhely: Kisújszállási út 5. Legközelebbi megállóhelyek: Kossuth tér, Deák körút. A terelés egy jelentős, közel 10 éves múltra visszatekintő fesztivál miatt történik.…

Tovább olvasom

Mikor történik végre valami? Nagyon zavarja a szolnoki lakókat a Magyar Posta logisztikai bázisa – videó

Nem az épülettel van a legnagyobb gond, hanem annak elhelyezkedésével. A zajos járművek gyakorlatilag két-ötpercenként érkeznek és távoznak a központba. Abszolút nem jó helyen van a logisztikai központ, az ipari parkban kellene elhelyezni. A városvezetés saját bevallása szerint egyelőre “vizsgálódik” az ügyben.

Tovább olvasom

Kiakadtak a szolnokiak, a felújított Zagyva-hidat már zabálja a rozsda

Frissen felújítva, nemrég visszaadva a forgalomnak a Zagyván átvezető gyalogoshíd, de minden valószínűség szerint egészen trehány munkát végeztek rajta, mert a korlátot máris látványosan elkezdte enni a rozsda. A szolnokiak pedig bár füstölögnek a dolgon, megszokták és nem lepődnek meg rajta.

Tovább olvasom