Karcagon szombaton elterelik a forgalmat a központban a kolbászízesítő fesztivál miatt

Most szombaton hatalmas dzsemborit rendeznek Karcagon. Ekkor tartják meg a hagyományos kolbászízesítő fesztivált más, jeles eseményekkel együtt. A rendezvény helyszínén elterelik a forgalmat, közölte a Volánbusz. Február 24-én (szombaton) 4 órától 21 óráig Karcagon rendezvény miatt a Kálvin utca József Attila utca és Szabó József utca közötti szakaszát lezárják, ezért az itt közlekedő buszjáratok terelt útvonalon közlekednek, közölte a Volánbusz. Érintett helyközi járatok: 1375, 4715, 4720Érintett helyi járatok: 2, 2A Kimaradó megállóhely: Kisújszállási út 5. Legközelebbi megállóhelyek: Kossuth tér, Deák körút. A terelés egy jelentős, közel 10 éves múltra visszatekintő fesztivál miatt történik.…

Tovább olvasom

Mikor történik végre valami? Nagyon zavarja a szolnoki lakókat a Magyar Posta logisztikai bázisa – videó

Nem az épülettel van a legnagyobb gond, hanem annak elhelyezkedésével. A zajos járművek gyakorlatilag két-ötpercenként érkeznek és távoznak a központba. Abszolút nem jó helyen van a logisztikai központ, az ipari parkban kellene elhelyezni. A városvezetés saját bevallása szerint egyelőre “vizsgálódik” az ügyben.

Tovább olvasom

Kiakadtak a szolnokiak, a felújított Zagyva-hidat már zabálja a rozsda

Frissen felújítva, nemrég visszaadva a forgalomnak a Zagyván átvezető gyalogoshíd, de minden valószínűség szerint egészen trehány munkát végeztek rajta, mert a korlátot máris látványosan elkezdte enni a rozsda. A szolnokiak pedig bár füstölögnek a dolgon, megszokták és nem lepődnek meg rajta.

Tovább olvasom

Továbbra is óriási dugók vannak Szolnokon, nem enyhül a katasztrofális helyzet

Örvendetesen gyarapszik a magyar háztartások többsége, egyre nagyobb az autóforgalom az utakon. Ez egyrészt klassz, az viszont nem, hogy az infrastruktúra még mindig az 1960-as években létezik. Vagyis az úthálózat nem tartott lépést a motorizáció fejlődésével. Ennek a levét isszák Szolnokon is.

Tovább olvasom

Gyökerek a Gyökér úton? Elképesztően veszélyes forgalmi akadályok a szolnoki aszfalton

Az autónkban is óriási kárt tehet, nekiütközve a szembejövőnek lökhetjük, súlyos balesetet okozva ezzel, illetve ha valaki ijedtében elrántja a kormányt, az úgyszintén komoly következményekkel járhatna. Vajon ki szórakozik ilyenekkel Szolnokon?

Tovább olvasom