Továbbra is óriási dugók vannak Szolnokon, nem enyhül a katasztrofális helyzet

Örvendetesen gyarapszik a magyar háztartások többsége, egyre nagyobb az autóforgalom az utakon. Ez egyrészt klassz, az viszont nem, hogy az infrastruktúra még mindig az 1960-as években létezik. Vagyis az úthálózat nem tartott lépést a motorizáció fejlődésével. Ennek a levét isszák Szolnokon is.

Tovább olvasom

Gyökerek a Gyökér úton? Elképesztően veszélyes forgalmi akadályok a szolnoki aszfalton

Az autónkban is óriási kárt tehet, nekiütközve a szembejövőnek lökhetjük, súlyos balesetet okozva ezzel, illetve ha valaki ijedtében elrántja a kormányt, az úgyszintén komoly következményekkel járhatna. Vajon ki szórakozik ilyenekkel Szolnokon?

Tovább olvasom

Forgalmi rend változások vasárnap Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton, Törökszentmiklós keleti határában útépítés kezdődött. A 119-es és a 120-as km között június végéig félpályás lezárást vezetnek be. Napközben jelzőőrös irányításra készüljenek!  A Tisza középső szakaszán, Vezseny és Martfű, illetve Tiszaroff és Tiszasüly között továbbra sem közlekedik a komp. Az ünnepi kamiontilalom 05.28-án vasárnap 6.00-22.00 óráig tart, majd hétfőn, 05.29-én ugyancsak 6.00-22.00-ig lesz érvényben! kiemelt kép: alap-epkft.hu

Tovább olvasom

Közlekedési lámpákat szeretnének a lakók a Szántó körútra

Ugyanolyan négysávos út van Szolnokon a belvárosi Szántó körúton, mint a Széchenyi lakótelepen a Széchenyi körúton. A különbség annyi, hogy míg az utóbbin több közlekedési lámpa is segíti a gyalogosoknak az átkelést, addig a sokkal forgalmasabb Szántón egyetlen egy sem! A környékbeli lakosok mérgesek.

Tovább olvasom