A lakók nem értik, miért kellett megcsupaszítani egy gyönyörű fát Szolnokon

„Semmi baja nem volt, csak zavarta a parkoló autókat” – ezt gyanítja a szerkesztőségünket megkereső szolnoki, aki azon elégedetlen Malom utcai lakosok közé tartozik, akiket felháborított, hogy bármilyen előzetes értesítés és indoklás nélkül megcsupaszítottak, „kettévágtak” egy gyönyörű, a madaraknak otthont, a helyieknek árnyékot adó fát. Megkerestük a Szolnoki Városüzemeltetési Kft.-t.

Tovább olvasom

Önzetlen: hétszáz tő rózsát adományozott Szolnoknak az ismert helyi vállalkozó 

Dr. Lits József a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Területi Prima Díj „atyja”,  a VOSZ Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei elnöke, a szövetség országos Ellenőrző Bizottságának elnöke, független könyvvizsgáló, a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt, a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetések és az Ezüst Pelikán díj birtokosa nemes gesztust gyakorolt városának, Szolnoknak.

Tovább olvasom

Az ellenzéki politikus szerint a városüzemeltetésért felelős vezetők alkalmatlanok feladatukra Szolnokon

Teljesen alkalmatlan a feladatára a szolnoki városüzemeltetésért felelős két vezető, Fejér Andor alpolgármester és Ligeti József, a városüzemeltetési biztottság vezetője. Ezt jelentette ki Miskolczi László volt alpolgármester, a Momentum szolnoki választókerületi elnöke lapunknak. Az alapos indoka is megvan erre az ellenzéki politikusnak.

Tovább olvasom

Bőven van munkája az új kátyúzógépnek Szolnokon, mi is ajánlunk egy szép nagy kátyút

A közelmúltban vadonatúj kátyúzógépet állított szolgálatba a szolnoki városüzemeltetési cég, hogy Szolnok közútjain még hatékonyabban, gyorsabban, évszaktól függetlenül tudjanak beavatkozni. Ráadásul kevesebb anyag felhasználásával és hulladék keletkezése nélkül tehetik mindezt.

Tovább olvasom