Több hét után feltűnt a körzeti képviselőnek az, ami már hetek óta bosszantja a lakosságot

Hetek óta nincs befejezve a munka a szolnoki Kőrösi iskola előtti kereszteződésben. A Nagy Imre és a Jósika utca kereszteződését felújították, de egyelőre az aszfaltozással még nem végeztek. Most ez tűnt fel hetek múltával a körzet képviselőjének, aki videóban tette közzé intézkedését.

Tovább olvasom

El akarták lopni Pletykafalu karácsonyfáját, a tettes csak pár méterig jutott

Ott tartunk, hogy már a karácsonyfát is lánccal kell kikötni? Szomorú eset járta be a helyi és az országos sajtót: a szolnoki Grincsként rövid idő alatt nagy hírnévre szert tevő elkövető Pletykafalu városrész kihelyezett karácsonyfáját szerette volna eltulajdonítani, de nem járt túlzott sikerrel: egy szabadnapos rendőr épp arra járt.

Tovább olvasom

Vállalkozóktól összekalapolt pénzből korszerűsítették a pletykafalusi rendelőt

A szolnoki Pletykafaluban található orvosi rendelőben a rezsinövekedésre adott válaszként jelentős korszerűsítést hajtottak végre. Ennek megvalósításában vállalkozók támogatására is számíthattak. A kalapozást a fideszes önkormányzati képviselő, Menkó Gyula vállalta fel. Mint a Szolnok Tv tudósításából kiderült, megkérdezte a környékbeli vállalkozásokat, tudnak-e a cél eléréséhez segítséget nyújtani. És hát hogyne tudtak volna! Így jött össze több mint ötmillió forint, amiből megújulhatott a bejárati ajtó, több nyílászáró, hűtő-fűtő klímát és korszerű elektromos vízmelegítőt szereltek fel. Ez utóbbi egyébként évek óta megoldatlan probléma volt! Álmennyezetet is építettek. Mindezekkel jelentősen csökkenthetik a rezsiköltségeket. Az…

Tovább olvasom