Több hét után feltűnt a körzeti képviselőnek az, ami már hetek óta bosszantja a lakosságot

Hetek óta nincs befejezve a munka a szolnoki Kőrösi iskola előtti kereszteződésben. A Nagy Imre és a Jósika utca kereszteződését felújították, de egyelőre az aszfaltozással még nem végeztek. Most ez tűnt fel hetek múltával a körzet képviselőjének, aki videóban tette közzé intézkedését.

Tovább olvasom

Érdekes táblával találkozhattak a szolnokiak az egyik elhúzódó útépítési munkálatnál

Az iskola előtti úton két sáv is lezárva maradt, miközben a munkálatokat elvileg már régen befejezték. Folyamatosan óriási a dugó ezen a szakaszon, már az is segítség lenne, ha az egyik sávot megnyitnák. Az áldatlan állapot végéről érdeklődött az egyik helyi lakos, kissé szokatlan de kreatív módon.

Tovább olvasom

Hemzsegnek a patkányok a Nagy Imre körút egyik lépcsőházában

A Nagy Imre krt. 14 -es lépcsőházában hemzseg a patkány! Valami munkálatokat végeznek a földszinten és az emberek alig mernek kijönni a lakásukból, mert attól félnek hogy a patkányok bemennek a lakásba!! -olvasható egy kétségbeesett bejegyzés az egyik szolnoki Facebook csoportban. Az ott lakók elmondása szerint nem új keletű a probléma. Egyesek szerint valahol az épület falai között tanyáznak a rágcsálók, míg mások a szemétledobó konténer tárolóhelyiségére gyanakodnak: „Pár héttel ezelőtt folyt ki a helyiségből a bűzös trutyi, nem kicsit. Nagyon trehány módon próbálták feltakarítani- láttam- próbálták felmosni és talán…

Tovább olvasom