Extrém sport Szolnokon – jussunk el a buszmegállóhoz emberhez méltó módon

A helyiek számára egyszerűen érthetetlen, hogy ha már októberben lezárták, azóta eltelt szűk fél év, akkor miért nem oldják meg a problémát. Ennél nagyobb gond, hogy el sem kezdték a javítást. Egyre több embert érdekel, hogy meddig tart vajon még ez az állapot?

Tovább olvasom

Elkészült a régóta várt portelki buszmegálló

Az új buszmegálló Portelek központjában a jászberényi önkormányzat és a MÁV-Volán Csoport együttműködése által november végén készült el, a napokban pedig a műszaki átadás-átvétel is megtörtént. A helyiek régóta várták, hogy a meglévő mellett még egy buszöböl létesüljön. A projekt összesen 7,5 millió forintba került.

Tovább olvasom

Hajléktalan aludt egy szolnoki buszmegállóban

Szomorú poszt jelent meg egy szolnoki csoportban a Facebookon, a képen egy hajléktalan látható, aki – jobb híján – egy buszmegállóban találta meg ideiglenes otthonát, ott aludt. A hideg idő beköszöntével egyre nehezebb helyzetben vannak az utcára jutott emberek, de a helyzet senkinek nem jó. Mit lehet ilyenkor tenni?

Tovább olvasom

Buszmegállók és játszóterek újulnak meg Szolnokon, ahol egyre kevesebb a kátyú

Szolnok-Szandaszőlősön két buszmegálló felújítását fejezték be nemrég, a Simon Ferenc úti és az Újszanda megállóhelyeken az utasok immár rendezett körülmények között, kényelmesen várhatják a buszt. A városüzemeltetés közölte, még több váróhelyet fognak modernizálni a jövőben. Városüzemeltetéssel kapcsolatos hír az is, hogy elkészültek a Gőzhajó utcai játszótér karbantartásával. Megtudhattuk, hogy a következő felújítandó játszótér a Várkonyi téri lesz. Ugyancsak jól halad Szolnokon a kátyúzás, egyre több úthiba tűnik el a város útjain az új kátyúzógépnek (nyitóképünkön) köszönhetően. Már csak a szemetes városképen kellene javítani, ami miatt a Momentum helyi politikusa szerint…

Tovább olvasom