Háborognak a szolnokiak a Hetényi kórház új parkolási rendje miatt, ami nem is teljesen új

Rengetegen dühöngenek, hogy sem a mozgásukban korlátozott betegeket, sem a taxit nem engedik be, csak ha alaposan megfizetik az árát. A kórház azóta kiadott egy sajtóközleményt, ám ezzel a magyarázattal még inkább felkorbácsolták az indulatokat.

Tovább olvasom

Még tovább nőttek a műtéti várólisták, egyre nagyobb bajban a magyar közkórházak

Jelenleg több mint 47 ezren várakoznak valamilyen műtéti beavatkozásra és ez még csak a hivatalosan elismert szám. Elképesztően hosszúra nyúltak az utóbbi években a kórházi várólisták. A közegészségügy gyakorlati értelemben már évekkel ezelőtt összeomlott, ezt mindenki tudja, aki közkórházba jár.

Tovább olvasom

Fontos! – Megváltozott a szolnoki Hetényi Géza Kórház járóbeteg ellátásának elérhetősége

A közösségi oldalakon számtalan alkalommal kérdezték a szolnoki lakosok, hogy pontosan mely új telefonszámokon elérhetőek a szolnoki Hetényi Géza Kórház szakrendelései. Március 4-től ugyanis megváltoztak a számok, érdemes mindenkinek kiemelt figyelmet fordítani a változtatásokra.

Tovább olvasom

A szolnoki kórházban fél év (!) a várakozás hasi ultrahangra

A kórház szerint az átmeneti nehézség nem veszélyezteti a betegeket. Ha viszont ez az orvoshiány miatt van (amire nagy az esély), akkor nehéz elképzelni, hogy például nyáron vagy ősszel már 2-3 hét után időpontot kaphatunk erre az ellátásra. A közegészségügy óriási bajban.

Tovább olvasom