Négyes ütközés Szolnokon, elszabadult egy kitört kerék

Összesen négy autó érintett abban a balesetben, mely szombaton délelőtt történt Szolnokon, a piac közelében – írja a napiujsag.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint az egyik autó kereke kitört, mely az út menti kulcsmásoló épületébe csapódott. A balesetben egy ember sérült meg, őt a mentők megfigyelésre kórházba szállították. A helyszínen félpályás útlezárás mellett zajlott a helyszínelés.

Tovább olvasom

Óvatlanul kinyitott kocsiajtóval okozott balesetet Jászapátiban

A kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett az ütközésben. Egy helyi lakos parkolt le személygépkocsival a Jászapáti, Petőfi utcában kialakított gyalog- és kerékpárúton 2022. szeptember 30-án a reggeli órákban – olvasható a police.hu napi megyei összesítőjében. A sofőr a vezetőülésben ülve, megfelelő körültekintés nélkül nyitotta ki gépjárműve jobb első ajtaját, ezért mögötte, a járdán kerékpározó helyi lakos annak nekiütközött és elesett. A kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A Jászberényi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Tovább olvasom

Vasárnap éjszaka sodortak el egy biciklist a belvárosban

Egy helyi lakos közlekedett személyautóval vasárnap éjszaka Szolnok belterületén. Haladása során a Pozsonyi úton megállt az úttest szélére húzódva, majd onnan elindulását követően balra, egy ingatlan behajtójára kívánt kanyarodni, tájékoztatott a rendőrség. A manőver során nem biztosított elsőbbséget a gépkocsit előző kerékpárosnak és elütötte. A baleset következtében a biciklis súlyos sérülést szenvedett.

Tovább olvasom

Ittasan szenvedett súlyos balesetet motoros kerékpárjával Karcagon

Egy helyi lakos közlekedett robbanómotoros kerékpárral Karcag belterületén 2022. szeptember 24-én 13 óra 45 perckor – olvasható a police.hu napi megyei beszámolójában. Mint írják, haladása során a Kisfaludy úton lévő jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, elesett, majd nekicsúszott a menetiránya szerinti bal oldalon lévő fának. A baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

Tovább olvasom

Megint? Jelentős magasságból lezuhanva vesztette életét egy újabb fontos orosz rektor

Nem lehet nem észrevenni, hogy az utóbbi hónapokban mennyire feltűnően megszaporodtak a rejtélyes balesetek, amelyek következtében fontos orosz emberek veszítik életüket. Meghalt Anatolij Gerascsenko, a Moszkvai Repülési Intézet korábbi rektora, az egyetem közölte, hogy bizottságot állítanak fel a baleset kivizsgálására – írja a Business Insider. A Moszkvai Repülési Intézet közleménye szerint a 72 éves férfi – aki 1977 óta dolgozott a keleti blokk egyik legfőbb mérnökképzőjén, 2007 és 2015 között ő volt a rektor, most pedig a rektor tanácsadójaként dolgozott – „balesetben” vesztette életét. Az orosz Izvesztyija úgy tudja, hogy Gerascsenko „jelentős…

Tovább olvasom

Árokba borult egy autó Jászszentandrás közelében

Egy helyi asszony személyautóval közlekedett Jászszentandrás külterületén szerda reggel. A sofőr haladása során megelőzött egy tehergépkocsit, azonban a manőverét követően olyan gyorsan tért vissza a forgalmi sávjába, hogy a tehergépjármű 49 éves vezetőjét hirtelen fékezésre és jobbra kormányzásra kényszerítette. A gépkocsivezető járművével lehaladt az úttestről és az árokban állt meg. A személyautó vezetője észlelte az eseményt, azonban megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, a helyszínre csak később tért vissza. A balesetet szenvedett férfi – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A 40 éves jogsértő önként…

Tovább olvasom

Két autó ütközött Kisújszálláson

Egy kecskeméti lakos közlekedett személygépkocsival Kisújszállás belterületén szombaton 17 óra 50 perc körül. Haladása során a Kossuth út és a Határ út kereszteződésénél nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő autónak és összeütköztek. A baleset következtében az okozó gépkocsi sofőrje, valamint két utasa könnyű sérülést szenvedett.

Tovább olvasom

Azonnal életét vesztette a sofőr, aki Jászberénynél fának ütközött

A biztonság szempontjából nem túl jó hírrel rendelkező 31-es főúton történt a halálos baleset. Egy fiatal férfi vesztette életét a 31-es főúton történt balesetben. Az érintett útszakaszon félpályás útlezárásra kellett számítani – írja a Police.hu. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 31-es főút 74. kilométerszelvényében, Jászberénynél 2022. szeptember 15-én 17 óra körül. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi közlekedett Jászberény irányából Nagykáta felé, mikor haladása során eddig tisztázatlan körülmények között letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára és egy fának csapódott. A műszaki mentést végző jászberényi hivatásos tűzoltók…

Tovább olvasom

Nem adott elsőbbséget, ütközés lett a vége

A rendelkezésre álló adatok szerint egy szolnoki lakos közlekedett személygépkocsival 2022. szeptember 11-én 15 óra 55 perckor, Szolnok lakott területén belül a Wittman Viktor utcán. Haladása során balra kívánt kanyarodni a Simon Ferenc utcára azonban az ott kihelyezett „elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta, és a védett úton haladó gépkocsinak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Tovább olvasom