Elhunyt a Tiszatenyőnél balesetező autó sofőrje

Frontálisan ütköztek (Forrás: 24.hu)

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszatenyő határában kedden hajnalban egy személygépkocsi frontálisan ütközött egy tartályt szállító teherautóval – tájékoztatta a vármegyei rendőr-főkapitányság szóvivője délután az MTI-t. Hárman ültek a személyautóban, és mindannyian beszorultak a roncsba, ahonnan a törökszentmiklósi önkormányzati és a szolnoki hivatásos tűzoltók szabadították ki őket. Sajnos a személygépkocsi vezetője kórházba szállítása után meghalt. A jármű utasai, egy nő és egy férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedtek – közölte Sipos-Kácsor Andrea. Fotó: 24.hu Forrás: Nap Híre

Tovább olvasom

Jogsija se volt, ivott is – vasúti baleset Kunszentmártonnál

Jogosítvány nélkül, ittas állapotban jelzőtáblát és távközlési faoszlopot is kidöntött egy sofőr néhány nappal ezelőtt a 45-ös úton, Kunszentmártonnál. A faoszlop úgy tört ketté, hogy az egyik vége majdnem a sínekre lógott, ráadásul meggörbült a szalagkorlát is. Kész csoda, hogy nem történt nagyobb baj.

Tovább olvasom

„Évek óta nem tesznek semmit” – egy szolnoki baleset utóélete

Bár csak rövid időre állította meg a forgalmat a szolnoki Debreceni úton történt baleset május 27-én, illetve értesüléseink szerint az érintett fiatal lány könnyebb sérüléseket szenvedett, nagy volt az ijedtség: egy olyan útszakaszon történt mindez, ahol néhány évvel ezelőtt ketten is meghaltak, miközben az ott élők több alkalommal hangoztatták a gyalogos-átkelőhely veszélyességét. Mikor fog történni valami?

Tovább olvasom

Van lejjebb: Szolnok mellett kifosztottak és elloptak egy balesetet szenvedett autót

A karambol során a gépkocsi rendkívül súlyosan sérült, így saját lábon képtelenség lett volna elvinni, vagy elvontatni a helyszínről. Ám amikor ez megtörténhetett volna, döbbenten tapasztalták, hogy a roncsnak hűlt helye és ezzel még nem volt vége a történetnek.

Tovább olvasom