Rengeteg gond volt a vonatokkal egész hétvégén a ceglédi és a szolnoki vonalakon

Ezúttal több esetben is nem a MÁV saját hibájából adódtak járatkimaradások és komoly késések. Szombaton és vasárnap is jócskán bosszankodhattak az utasok, ráadásul sajnos két gázolás is történt.

Tovább olvasom

Gázolás miatt 20-40 perc késésre számíthatunk egy Szolnokot is érintő vasútvonalon

Sajnos most sem szolgált túl jó hírekkel a MÁVINFORM. A tájékoztatásuk szerint a Szegedről Budapestre tartó, Kőbánya-Kispestről délután három óra után két perccel elindult Napfény InterCity a fővárosban, a Nyugati pályaudvar és Zugló között elgázolt egy embert, emiatt jelentős késésekre lehet számítani.

Tovább olvasom

“Ilyenkor mi van?” – rendőrautó gázolt halálra egy őzet

Az állat elpusztult a balesetben, az internet népe pedig egy emberként hördült fel – emlékeztetve mindenkit a rendkívül furcsa és az autósokat hátrányosan megkülönböztető magyarországi szabályozásra -, hogy akkor ezek szerint a rendőrautó sofőrje a hibás és fizetniük kell a vadásztársaságnak?

Tovább olvasom

Értelmetlen tragédia, drámai jelenetek a bíróságon – Megállóban gázolta halálra a részeg férfi a szolnoki egyetemista Boglárkát, majd elkezdte az alkatrészeket összeszedni

Tíz hónappal a felfoghatatlan és teljesen értelmetlen tragédia után bíróság elé állították azt a 41 éves olasz férfit, akinek az ámokfutása miatt Budapesten életét vesztette egy fiatal szolnoki nő. A 23 esztendős K. Boglárka február 19-én hajnalban éppen a Harminckettesek terén lévő villamosmegállóban várakozott, amikor egy szabálytalanul közlekedő autó váratlanul letarolta. A becsapódást esélye sem volt elkerülni a fiatalnak, aki szörnyethalt.

Tovább olvasom