Elsodorta a tinédzsert egy ladányi férfi, aki megállapította, a bordatörött, vérző fiatalnak nincs semmi baja

A Szolnoki Törvényszék másodfokú döntésével jogerősen lezárult annak a 40 éves büntetlen előéletű jászladányi férfinak a büntetőügye, aki két éve személygépkocsijával elsodort, majd segítségnyújtás nélkül magára hagyott egy mindössze 16 éves kerékpárost az egyik jászsági mellékúton. Többszázezer forintos pénzbüntetést kapott és 1 évig nem vezethet.

Tovább olvasom

Ijesztő: járdára hajtott a BMW-s, majd ott elütött egy nőt – videó

Az eset péntek este történt. Az RTL Híradó felvételt közölt, amin látható, ahogy egy járdára sodródó BMW-s elüt egy nőt péntek este Budapest kilencedik kerületében. A biztonsági kamerával készült felvételen látható, ahogy a sofőr az Üllői útra kanyarodva elveszti uralmát a kocsi felett. Miután felhajt a járdára felborít néhány biciklit és rollert, végül elüt egy arra sétáló nőt. A nő nem sérült meg vészesen. Amint további részleteket megtudunk, frissítjük cikkünket.

Tovább olvasom

Direkt, bosszúból elütötte a biciklist, az autós tagadja, szerinte véletlen volt – videó

A videó alapján meglehetősen egyértelműnek tűnik, hogy az autós direkt üti el a biciklis futárt, akivel előtte összeszólalkozott. Aztán sofőrünk utána még el is menekül a helyszínről. Nehéz kimagyarázni, de a főszereplő a bíróság előtt megpróbálja. Tavaly októberben Budapesten, a VII. kerületi egyirányú Kisdiófa utcában egy autó szembe ment a forgalommal. Az esetet rögzítette egy szabályosan közlekedő autó fedélzeti kamerája, amin az is látszott, hogy a szabálytalanul közlekedő autó mellé odahajtott egy biciklisfutár, hogy kérdőre vonja. Ezután annyit látni, hogy a sofőr válaszul a kormányt a kerékpáros felé tekerte, majd…

Tovább olvasom