Kétszer is elgázoltak (!) egy embert az autópályán, teljes az útzár

Ezt nevezik igazi balsorsnak, az egyik oldalon elütötték a szerencsétlen áldozatot, aki olyan hatalmas ütést kapott, hogy átrepült a sztráda másik oldalára, a szembejövők közé, ahol újra elütötték. Egyelőre nem tudni, túlélte-e a kétszeres, rendkívül balszerencsés becsapódást.

Tovább olvasom

Horror: kalapáccsal ütötte, majd néhány nap múlva szándékosan el is gázolta zagyvarékasi haragosát

Egészen elképesztő történet, a zagyvarékasi férfi nem elégedett meg azzal, hogy kalapáccsal rásózott haragosára egy korábbi nézeteltérés miatt, valamint az autóját is tönkretette, néhány nap múlva úgy döntött, még el is üti autóval.

Tovább olvasom

Tragédia: egy kerékpárt toló férfit gázolt el az autó, már nem lehetett rajta segíteni

A baleset kedden késő délután történt, az érintett nagyszénási utat teljes szélességében lezárták a helyszínelés idejére. Halálos baleset történt kedd délután a Békés megyei Nagyszénáson, személygépkocsi ütött el egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A rendőrség szerint a férfi a kerékpárját akarta áttolni az úttesten, amikor elsodorta az autó. A baleset további körülményei egyelőre nem ismertek, a helyszín Orosházi utat a rendőrség teljes szélességében lezárta.

Tovább olvasom