Frissítve: megtalálták holtan a verőcei hajótragédiában szerencsétlenül járt szolnoki fiút, barátnője is elhunyt

Mindenki kedvelte a szolnoki Mártont és párját, Bogit, ám boldogságuknak egy elképesztő hajószerencsétlenség vetett véget. Úgy tűnik, hogy ittas volt a motorcsónak vezetője, aki szintén az elhunytak között van.

Tovább olvasom

A végső búcsú ára – Ennyibe kerül ma egy temetés Szolnok megyében

Manapság arra sincs az embernek pénze, hogy meghaljon – hangzik el manapság gyakran a kissé túlzó, de a pesszimista gazdasági-társadalmi környezetet jól leíró felkiáltás. A temetkezéssel kapcsolatos különböző költségekről és összegekről sok szájról-szájra terjedő tévhit kering, ezért arra vállalkoztunk, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba és a szolnoki térség egyik legnépszerűbb temetkezési vállalkozása és az országos sajtóban megjelent hírek segítségével feltérképezzük, valóban érdemes-e komoly tartalékokkal rendelkeznie annak, aki elhunyt szerettének kívánja megadni a végtisztességet.

Tovább olvasom

Gyász: elhunyt Martfű egykori polgármestere

Nem sokkal ezelőtt jelent meg Martfű városának hivatalos honlapján, hogy Kozma Imre, aki tanácselnökként kezdte, majd a rendszerváltástól egészen 2006-ig polgármesterként vezette a települést, életének 83. évében március 15-én örökre megpihent. A temetéséről hozzátartozói a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Tovább olvasom

Meghalt a motoros, aki Mezőtúr környékén balesetet szenvedett szombaton

Ahogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság információi alapján szombaton megírtuk, a Mezőtúrt és Túrkevét összekötő út 20-as kilométerszelvényénél borzalmas baleset történt, egy motoros az árokba hajtott. A járművön csak a vezetője utazott, ma nagyon szomorú hír érkezett: a motoros elhunyt.

Tovább olvasom

Tragédia: a nyíregyházi kórházban két napon belül két kismama hunyt el szülés után

A 33 éves, háromgyermekes anya családja tudni akarja a tragédia okát. Azt mondták, az áldozat egy szülészeti szobában volt azzal az újfehértói anyával, aki ikrei világrahozatala után szintén meghalt egy nappal korábban. A nyíregyházi kórház azt közölte, mindkét esetet vizsgálják, de nincs köztük összefüggés.

Tovább olvasom

Gyász: elhunyt a Szolnoki Szigligeti Színház egykori tagja, Andresz Kati

Bizonyára alig van olyan ember Magyarországon, aki, ne ismerné Andresz Kati hangját, aki több évtizedes színművészi pályafutása, filmes és színházi szerepek mellett Magyarország egyik leghíresebb és legkeresettebb szinkronszínésze volt. Szolnok megyei kötődése is van, 1986 és 1987 között a Szigligeti Színház társulatában játszott. Andresz Kati 68 éves volt.

Tovább olvasom

Elhunyt Szolnok egyik legismertebb hajléktalanja – Friss információk!

Szomorú hírről számoltak be a Facebookon: elhunyt a városban jól ismert Miheller Károly, aki hét éve élt hajléktalanként Szolnokon és egy fiatal tiktokos tartalomgyártónak köszönhetően a története több százezer emberhez jutott el az interneten keresztül. Emellett a megyeszékhelyen is jól ismerték, mindenkivel kedves, nyugodt hangnemben beszélt.

Tovább olvasom