Rengeteg gond volt a vonatokkal egész hétvégén a ceglédi és a szolnoki vonalakon

Ezúttal több esetben is nem a MÁV saját hibájából adódtak járatkimaradások és komoly késések. Szombaton és vasárnap is jócskán bosszankodhattak az utasok, ráadásul sajnos két gázolás is történt.

Tovább olvasom

Egy szerelemből született a Tiszakürti Arborétum – kirándulás a megyében

Százötven éves tiszafák, háromszáz éves kocsányos tölgy, virágmezők, mókusok, fekete harkály és renitens őzek várják a Tiszakürti Arborétumba látogatókat ünnepnapokon is. Aki termálfürdőzne a szomszédban, vagy elköltene egy finom ebédet, az Cserkeszőlőn megteheti, hisz e két település hajdan egy volt.

Tovább olvasom

Ezt beszélik: a független vidéki magyar média heti sajtószemléje

Kész az M80-as gyorsforgalmi út a magyar–osztrák határig, de onnan nincs folytatása, viszont újra van menetrend szerinti repülőjárat Pécs-Pogányból. Szavazási sebességben rekordot döntött a debreceni közgyűlés, újra csörgedezik a forrásvíz Sopronban és ritka látvány volt Kecskeméten: lovaskocsi vontatott a városban egy Suzukit. Interjú a „férfias” munkáról Bányai Kitti mérnökkel a szolnoki wellness-szálló építkezésén, Makón Orbán mondott beszédet és patkányok mászkálnak a veszprémi lakótelepen.

Tovább olvasom

Akik kiábrándultak a hazai politikai elitből

Napjaink Magyarországán sokan úgy érzik, hogy egyetlen politikai alakulattal sem tudnak közösséget vállalni, azt azonban egyelőre még kevesen tudják, hogy nemrégiben egy egész szervezet jött létre ennek kezelésére, élükön néhány vidéki polgármesterrel. A Politikai Hontalanok Szövetsége (PHSZ) úgy fogalmaz, maguk közé várnak minden olyan embert, akik kiábrándultak a mai politikai elitből és emellett úgy érzik, hogy egyetlen párt sem képviseli őket megfelelően. A Facebookon létrehozott csoportjuk több, mint huszonötezer főt számlál, tehát egyre nagyobb számú csalódott réteget tudnak megszólítani, bár tény, hogy az országos médiában szinte semmi nyoma nincsen a…

Tovább olvasom