Több hónap kihagyás vár a DAC-ban a jászboldogházi kötődésű Csinger Márkra

A Jászberényben született, jászboldogházi kötődésű Csinger Márk alig húszéves, mégis sok más tehetséges fiatal mellett az U21-es korosztály egyik nagy reménysége. Jelenleg a szlovák első osztályban, a Dunaszerdahely csapatában futballozik, azonban nem túl jó hírek érkeztek felőle: hosszú kihagyás vár rá egy sérülés miatt.

Tovább olvasom

Csak egy rossz mozdulat volt buli közben és Nelli ripityára törte csigolyáit – de véghez viszi a csodát

Miután bizonyos csigolyái úgy törtek porrá, mintha kalapáccsal csapnánk rá egy kockacukorra, rendkívül súlyosnak minősítették sérülését. Az orvosok egy ideig az életéért is harcoltak, később pedig maguk sem gondolták, hogy a lány valaha is újra lábra áll. Nelli gyógyulása viszont maga a csoda.

Tovább olvasom

A hegymászó nem fordult vissza az előre kitűzött időpontban, ezért kerülhetett bajba saját felesége szerint – videó

Sajnos egyre inkább úgy tűnik, bajba kerülhetett az oxigénpalack nélkül a Mount Everesten csúcstámadásra induló hegymászó, Suhajda Szilárd. Most már mentőcsapatok keresik, mert semmi életjelet nem ad magáról és nagyon túl van a biztonságos időn.

Tovább olvasom

A magyar mentőcsapat kutyája megsérült a romok között, kényszerpihenőn van

A romok között a kutyus megvágta a lábát, jelenleg nem tud segíteni a mentésben. Az idő telik és a rendkívül hideg időjárásban még inkább csökken az esélye, hogy a hétfő hajnali földrengésben még túlélőt találjanak. De soha nem adják fel a reményt. Helyzetjelentést adtak a Baptista Szeretetszolgálat HUBA Rescue24 egészségügyi és kutató-mentőcsapatának tagjairól, akik a törökországi Hatay városában keresnek túlélőket a hétfői földrengés után. Mint írják, a csapat ugyan rettentően fáradt már, mindenki jól van, leszámítva az egyik mentőkutyát, Gogót. Az eb keresés közben elvágta a lábát, így kényszerpihenőn van, egy darabig…

Tovább olvasom