Elképesztő baleset: teherautóval ütközött és szétszakadt a kenyérszállító a Jászságban

A gyakorlott, sok balesetet látó emberek számára is teljesen szokatlan kimenetele lett ennek a csattanásnak, a kisbusz ugyanis szó szerint szétszakadt az ütközéstől. A sofőrje azonban csodával határos módon túlélte az ütközést.

Tovább olvasom

Rosszul lett és oszlopnak ütközött a teherautósofőr, az arra járók kezdték meg újraélesztését – videó

Ennek köszönheti életét a szerencsétlenül járt teherautós. Egy rátermett szemtanúnak és egy munkából hazafelé tartó orvosnak köszönheti az életét az a teherautósofőr, aki vezetés közben lett rosszul és járműjével több jelzőtáblát kidöntve, egy villanyoszlopnak csapódva állt meg Vásárosnaményban. Az 50 év körüli férfit a járókelők emelték ki a vezetőfülkéből, a járdán kezdte el egyikük újraéleszteni, majd egy arra járó orvos is csatlakozott. A mentők stabil állapotban vitték kórházba. Az RTL Híradó információi szerint agyvérzést kapott, ezért lett rosszul.

Tovább olvasom

Rákóczifalván már nem bírják a 442-es forgalmát

Közmeghallgatást tartottak péntek este Rákóczifalván, a Varsány Közösségi Házban. Egyebek mellett szó volt a város közlekedési helyzetéről és a közbiztonságról, de a helyiek mégis inkább a 442-es út forgalmára panaszkodtak. Az út Szolnoktól, a 4-es főút kertvárosi csomópontjától a 44-es főút kunszentmártoni szakaszáig tart, hossza mintegy 43 kilométer. Keresztülhalad Rákóczifalván és Rákócziújfalun (ez utóbbi település lakói, sőt a Szandaszőlősőn élők is panaszkodnak a zajra). A közmeghallgatáson összegyűlt lakók arról számoltak be, hogy minden nap kisebb földrengéseket élnek át. Mivel a főút minősége nem megfelelő, egy-egy nagyobb teherautó elhaladása igen magas zajjal és rezgéssel jár. Éjszaka…

Tovább olvasom

Több teherautó lesz a Vízpart körúton

Az O&GD Centrál Kft.-től kapott tájékoztatás szerint a cég elkezdi a szénhidrogén feltáró mélyfúrás kivitelezéséhez kapcsoló földmunkákat a Szolnok V. – szénhidrogén nevű bányatelkén – tájékoztatott a megyeszékhely önkormányzata. A munkálatok miatt augusztus 29-től a Vízpart körúton megnövekedett tehergépjármű forgalomra lehet számítani. A cég kéri az érintettek türelmét és megértését.

Tovább olvasom

Teherautóval ütközött egy személyautó Kenderes és Fegyvernek között

Teherautóval ütközött össze a 4-es főúton, Kenderes és Fegyvernek között az a személyautó, amely augusztus 25-én reggel 8 óra 10 perc körül Kenderes felé közlekedett – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. Az autó haladása során áttért a szemközti forgalmi sávba, majd összeütközött az ott közlekedő teherautóval. A rendőrök félpályás útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, tájékoztatásuk szerint személyi sérülés nem történt. Azóta már az érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható.

Tovább olvasom

Ütközött és felborult egy teherautó Fegyverneknél

Mindkét sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Egy tiszakécskei lakos közlekedett tehergépkocsival Fegyvernek külterületén, a 4. számú főúton, Budapest irányából Debrecen felé 2022. március 28-án a reggeli órákban – számolt be róla a police.hu. A sofőr haladása során áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol oldalával érintőlegesen nekiütközött a vele szemben közlekedő járműszerelvénynek. Az ütközés miatt a tehergépkocsi az útárokba lehaladt és felborult. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – mindkét járművezető nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén…

Tovább olvasom

Jogosítvány nélkül közlekedő teherautósofőrt kapcsoltak le Tiszaföldváron

A 30 éves férfi egyáltalán nem is rendelkezik vezetői engedéllyel. Vakmerően mégis folyamatosan rótta az utakat. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a megye rendőrei az elmúlt napon három ittas járművezetővel szemben intézkedtek és nyolc személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.Egy bucsai lakos közlekedett kistehergépkocsival Tiszaföldvár belterületén, amikor a rendőrjárőrök ellenőrizték. Megállapítást nyert, hogy a gépjárművet vezető 30 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért a rendőrök előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra. A hatóság a meghallgatást követően a jogsértő szabálysértési őrizetbe vételéről határozott. (Police.hu)

Tovább olvasom