Villanyoszlopnak ütközve szenvedett életveszélyes sérülést egy ittas sofőr Kunhegyesnél

Egy kenderesi lakos személygépkocsival közlekedett Kunhegyes külterületén 2023. augusztus 29-én a kora esti órákban – tájékoztatott szokásos napi megyei összegzőjében a police.hu. Mint írják, a sofőr haladása során nem megfelelően választotta meg gépjárműve sebességét, ezért egy útkanyarulatban lesodródott az úttestről és egy villanymérő berendezésnek, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A 46 éves gépjárművezető a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – életveszélyes sérülést szenvedett. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A Karcagi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Tovább olvasom

Árokba borult, oszlopnak ütközött és fejre állt az ittas sofőr Jászladányban

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Jászladány belterületén 2023. augusztus 10-én a déli órákban – írja napi összegzőjében a police.hu. A sofőr haladása során elveszítette uralmát járműve irányítása felett, lehaladt az útárokba, egy villanyoszlopnak ütközött és a tetejére borult. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 23 éves járművezető úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. Az egyenruhások előállították a jogsértőt, akivel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt nyomozást rendeltek el.

Tovább olvasom

Teherautóval bontotta le a parkoló autó elejét

Egy szolnoki lakos tehergépkocsival közlekedett Törökszentmiklós belterületén június 13-án a kora délutáni órákban. A sofőr haladása során nem tartott megfelelő oldaltávolságot egy várakozó gépkocsi mellett, ezért nekiütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban a járművekben anyagi kár keletkezett. Az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 4 ittas járművezetővel szemben intézkedtek

Tovább olvasom