Csak tippelni lehet, mikor van zöld – a vihar még a rendőrlámpát is elfordította Szolnokon

Könnyebb lenne a helyzet, ha a három sáv ugyanabba az irányba tartana, ez azonban a balra kanyarodókat informálná. Igencsak balesetveszélyes a szituáció, mivel nincs összhangban a zöld jelzése a mellette levő lámpákkal, így csak sejteni lehet, mikor indulhatunk útnak. A hétvégi szolnoki vihar a közlekedésben is több helyen nehézségeket okoz.

Tovább olvasom

Hétfőn ismét óriásit betlizett a MÁV, járműhiba, 130 perces késés, összeomló közlekedés több vonalon

Nemcsak a mellékvonalakon okoz nagy problémákat a szolgáltatás teljesítése a MÁV-nak, hanem fővonalakon is, Jász-Nagykun-Szolnok megye ismét nem maradt ki a jóból. Ami viszont még nagyobb gond, hogy az utasok tájékoztatása szerint a Mávinform nem a valóságot írja, egyszerűen mellébeszélés zajlik.

Tovább olvasom

A MÁV szerint érdemes előre megvenni a menetjegyet pünkösdre

Pünkösdkor várhatóan sokan kelnek útra a közösségi közlekedés járatain, ezért érdemes elővételben megváltani a menetjegyeket, illetve használni az automatákat, az online jegyvásárlást az Elvirán vagy a MÁV applikációban is; a háromnapos ünnep miatt a Volánbusz járatainak közlekedési rendje is módosul – közölte a MÁV-Volán-csoport szerdán az MTI-vel.

Tovább olvasom

Félpályás lezárás lesz kedden a Tisza-ártéri hídon Szolnokon

Minden itt élő számára fontos lehet: lezárás lesz hídpálya-takarítás miatt kedd 9 és 15 óra között a “százlábú” Tisza-ártéri hídon Szolnokon. A munkálatok idején a váltakozó irányú közúti forgalmat jelzőőrök irányítják. Torlódásra kell számítani – írta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közleményében.

Tovább olvasom

A szolnoki közlekedés rossz? Nézzük meg ezt a BMW-st, ahogy a gyorsforgalmi út belső sávjában hosszasan tolat – videó

Elképesztő felelőtlenségével közvetlenül balesetveszélyes helyzetet idézett elő a fehér BMW-s és óriási szerencse, hogy mindenki észnél volt és el tudta kerülni őt. Bárkinek magyarázni kell, akinek jogosítványa van, hogy autóúton és autópályán szigorúan tilos tolatni, a belső sávban pedig végképp életveszélyes.

Tovább olvasom

Dugó a Tisza-hídon, káosz Szandaszőlős felé, lesz valaha érdemi változás? – videó

Nem kell hosszasan részletezni a Szolnok kertvárosias övezetéből, Szandaszőlősről vagy még rosszabb esetben Rákócziújfaluról, Martfűről érkezők menetrendszerűen, hétfőtől péntekig visszatérő problémáját, illetve a belvárost elhagyni igyekvő autók torlódásait és az eszméletlen közlekedési dugókat. A gond régóta ismert, a megoldás messze: a Szol24-en kollégánk videójával szemléltetjük a helyzetet.

Tovább olvasom