Vajon meddig húzzák ezt a balesetveszélyes és eleve rettentően leromlott állapotot a szolnoki felüljárón?

A megoldást nehezíti, hogy a felüljáró nem Szolnok, hanem az állam tulajdonában van, így a felelősség is ott keresendő. Bár ez azt is jelenti, hogy hiába telnek-múlnak a napok-hetek, a balesetveszélyes helyzet továbbra is fennáll.

Tovább olvasom

Ittasan, eltiltva okozott súlyos balesetet az újszászi férfi

Súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés miatt emelt vádat a Szolnoki Járási Ügyészség A Szolnoki Járási Ügyészség súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntette miatt emelt vádat azzal a 27 éves újszászi férfivel szemben, aki közepes fokú ittas állapotban okozott baleset Szolnokon, melynek során az ittas férfi és további két személy is súlyos testi sérüléseket szenvedett. A vádirat szerint a férfi 2021. október 30-án, este negyed tízkor, Szolnok lakott területén belül, a Thököly úton – az előírt sebességet betartva – közlekedett…

Tovább olvasom

A Thököly úti laktanya környékén hangos napok következnek

Kiképzési feladat miatt kell megnövekedett hanghatásra számítani a Thököly úti laktanya környékén. A Magyar Honvédség 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár 2022. szeptember 13-14. 08.00-16.00 között kiképzési feladatot hajt végre. A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

Tovább olvasom

Felújítás miatt forgalomkorlátozásra lehet számítani a Thököly úton

A szolnoki városüzemeltetés tájékoztatása szerint augusztus 17-én, szerdán megkezdődik a Thököly út felújítása, amely teljes szélességében új útburkolatot kap, a Szántó körút felöli végétől körülbelül 150 méter hosszon. A jelzett útszakaszon két buszmegálló található, ezeket ugyancsak érintik a munkálatok. Az ideiglenes buszvárók kialakítása ezt megelőzően megtörténik. Az arra közlekedőknek szerda reggeltől forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk az adott területen.

Tovább olvasom