Váratlan húzás – Az LMP képviselőként indítja Miskolczi László egykori alpolgármestert

Ahogy szoktuk írni, Szolnok közéleti eseményei egy brazil szappanopera cselekményszálával érnek fel. A júniusi önkormányzati választást övező politikai változások új állomását jelenti, hogy az LMP azt a Miskolczi Lászlót indítja a tízes egyéni választókerületben, aki néhány héttel ezelőtt még a Momentum polgármesterjelöltje volt.

Tovább olvasom

Tavaly vesetranszplantáción esett át, most diákolimpián nyer aranyérmeket a szolnoki lány

Miskolczi László bizonyára nagyon büszke, de az lehet az egész város – a nyilvánosságban egy évvel ezelőtt még arról olvashattunk, hogy az egykori alpolgármester, jelenlegi önkormányzati képviselő lányának vesetranszplantáción kell átesnie, a donor pedig az édesapja lesz, mostanra azonban már arról szólnak a hírek, hogy a fiatal lány sikert sikerre halmoz az országos diákolimpián.

Tovább olvasom

Országos DK-Momentum megállapodás született, Szolnokon visszaléptették Miskolczi Lászlót

Miskolczi László polgármesterként egy olyan várost szeretett volna építeni, amit minden itt élő megérdemel – nagyon úgy tűnik azonban, hogy ezt a célkitűzését nem fogja tudni megvalósítani, legalábbis ami az idei önkormányzati választást illeti. Egy országos DK-Momentum megállapodás keretében szépen csendben visszaléptették Györfi Mihály jelenlegi alpolgármester javára.

Tovább olvasom

Hogyan lett a Szolnoki Többségből szolnoki kisebbség?

Szolnok közéleti eseményeit sokak számára olyan lehet követni, mintha egy hónap lemaradás után próbálnák felvenni a fonalat valamelyik brazil szappanopera cselekményszálával. A 2019 óta eltelt időszak ellenzéki együttműködés helyett csak intrikát, kilépéseket, bizalmatlansági indítványt és árulást hozott: ezeket összegezzük most, megkérdezve a történet főbb szereplőit, majd kitekintünk az idei esélyekre.

Tovább olvasom

Ez az ellenzéki kerekasztal nehezen akar összejönni Szolnokon

Október végén az Agóra Szolnoki Közéleti Egyesület felhívást tett közzé a közösségi oldalán. Ebben Szolnok ellenzéki pártjaihoz, ellenzéki gondolkodású egyesületeihez, civil szervezeteihez és polgáraihoz fordultak. Összefogást és ellenzéki kerekasztalt szorgalmaztak. Közel két hónappal a felhívást követően arra voltunk kíváncsiak, hol tart ez az ügy?

Tovább olvasom

Donáth Anna (Momentum) európai parlamenti képviselő Szolnokon bírálta Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét

Elképesztő válságok sorozata sújtja ezt az országot. Ezzel kezdte beszédét a Momentum európai parlamenti képviselője a párt szolnoki országjáró fórumán. Gazdasági, megélhetési és inflációs válság van, de a legfontosabb, hogy értékválság van. Gyurcsány Ferenc sem maradt ki a “jóból”.

Tovább olvasom