Virtuális valósággal és digitális homokozóval készül a tiszafüredi turisztikai központ

Felpörgött a XXI. század a Tisza-tó partján: digitális homokozóval, interaktív bemutatótérrel és a tiszavirág életét bemutatni kívánó 3D-s VR világgal várja az érdeklődőket a Kérész Öko- és Aktív Turisztikai Központ. A létesítmény összesen 930 négyzetméteres és négyévszakos turisztikai szolgáltatást nyújt.

Tovább olvasom

Megújult a sportcsarnok Tiszafüreden

A mai napon, május 3-án délelőtt adták át a tiszafüredi Benedek Gábor Városi Sportcsarnok és Szabadidőközpontot. A Magyar Kézilabda Szövetség Országos Tornaterem Felújítási Programjának köszönhetően 296.126.881 Ft összegből valósult meg a fejlesztés.

Tovább olvasom

Jelentős fejlesztések valósulnak meg Tiszafüreden

Az utóbbi egy hónapban belterületi utak fejlesztéséről és új parkolók, valamint játszóvár építéséről is írt lapunk Tiszafüred kapcsán. A településen most ismét beruházás kezdődik, ugyanis csaknem 500 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyertek a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázatán.

Tovább olvasom

Tiszafüreden kutyaszépségversennyel készülnek a majálisra

A helyi önkormányzat adta hírül, hogy második alkalommal is szépségversenyt tartanak a tiszafüredi kutyastrandon, méghozzá kifejezetten a majálisi forgatagban. Egész napos, kutyás és családi programokkal várják az érdeklődőket, a fókuszban végig az állatok lesznek.

Tovább olvasom

Másodjára lett kerékpárosbarát település Tiszafüred

Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere jelentette be, hogy a város immár második alkalommal nyerte el a Kezdő Kerékpárosbarát Település címet. A díjat azon településeknek adják, akik sokat tesznek azért, hogy környezetük biztonságosabbá, és környezetbarátabbá váljon lakosaik és munkavállalóik számára.

Tovább olvasom

Csodálatos és ritka állat bukkant fel Tiszafüred határában

Néhány napja adott hírt róla a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság a közösségi oldalán, hogy egy fiatal jeges sirály tűnt fel Tiszafüred határában. A Wikipédia szerint rendkívül ritka vendég hazánkban, úgyhogy igazán becsüljük meg a gyönyörű állatról készített képeket.

Tovább olvasom