Fideszes bukás Jászapátin – Szalay Ferenc után Ifj. Pócs János is búcsúzik

Jász-Nagykun-Szolnok megyében vasárnap este alighanem az egyik legnagyobb meglepetést a szolnoki választási eredmények mellett Jászapáti okozta – a településen Pócs János országgyűlési képviselő fiát győzte le a függetlenként induló Illés Gergő. Ifj. Pócs egy Facebookos videóban köszönte meg a támogatást, aki most öt évre biztosan kikerül a képviselő-testületből.

Tovább olvasom

Micsoda fordulat: veszített Szalay Ferenc Szolnokon

Az este 19 órás urnazárást követően a Nemzeti Választási Iroda elkezdte közzétenni az önkormányzati választások első részeredményeit. 22 óra után már eldőlni látszott a legtöbb Szolnok megyei település sorsa, de a megyeszékhelyen az utolsó pillanatig kérdéses volt a választás eredménye.

Tovább olvasom

Árad a Tisza Szolnok megyében is – Magyar Péter jelöltje legyőzte ifj. Pócs Jánost

Illés Gergő a következő négy évben Jászapáti polgármestere. Ő azon kevesek egyike, akik mögé hivatalosan is beállt a Tisza Párt, írja a 444. Vetélytársa a Jászság fideszes parlamenti képviselőjének a fia, ifjabb Pócs János volt, akiről mi is írtunk a közelmúltban, hogy szavazási segédlettel gyűjtötte a lehetséges támogatókat. A Tisza Párt még Békéscsabán állt egy polgármesterjelölt mögé, de ott közel 100 százalékos feldolgozottság mellett kijelenthető, hogy újraválasztották a jelenlegi, a korábbi Fidesz szakadás után függetlenné váló polgármestert, Szarvas Pétert, aki a szavazatok 61,6 százalékát szerezte meg. Illés Gergővel készült korábbi…

Tovább olvasom

Kudarcba fulladt a városi rendezvény Jászapátin?

A hétvégén zajlott az élet Jászapátin, EMINENCE autós fesztivált tartottak a Tölgyes Strandfürdő népszerűsítése érdekében. Úgy tűnik azonban, az apátiak nem voltak túlságosan kíváncsiak az eseményre, pedig egy, a szerkesztőségünket megkereső helyi lakos szerint mindez kormánypárti kampányrendezvényként is funkcionált volna. Úgy tudjuk, (DJ) Ádám János fideszes önkormányzati képviselő bemutatkozó produkcióját ráadásul elmosta a csekély érdeklődés a Carbonfools koncerttel együtt.

Tovább olvasom

Pócs János szárnysegédjeit küldték Magyar Péter jászapáti fórumának lejáratására

Sejteni lehetett, hogy a Pócs János országgyűlési képviselő által uralt városban, Jászapátin nem marad „megtorlatlanul” Magyar Péter jelenléte. Alig telt el egy nap, máris eszközöltek egy vérbeli, rákosista propagandavideót. Azt állítják, Magyar „kiszemelt magának egy környékbeli srácot”, akibe belekötött, majd valaki az autójának a kerekét is leengedte. A „srác” egyébként tényleg környékbeli, Bozóki Imre és a megyei Fidelitas elnöke, jászteleki önkormányzati képviselőjelölt.

Tovább olvasom

Ekkora a baj? – Holnap Jászapátira érkezhet Orbán Viktor

Egyelőre meg nem erősített információk szerint, de esélyes, hogy hamarosan meglátogatja Pócs János országgyűlési képviselőt és a legelkötelezettebb kormánypárti híveket Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor Jászapátin. A kisváros felfokozott politikai hangulatban van, a Fidesz előre kitöltött választási segédletet küldött a lakosoknak, míg Magyar Péter tegnap a támogatásáról biztosította Illés Gergő polgármesterjelöltet.

Tovább olvasom

Választási segédlet készült Jászapátin, hogy a Fideszre húzzák az X-et

Bár nem tilos, elég egybites megoldást választott a szavazók megnyerésére a jászapáti Fidesz. Miután a településen a jelenlegi polgármester, Farkas Ferenc nem indul, a kormánypárti jelölt nem más lett, mint az országgyűlési képviselő fia, ifj. Pócs János. Most szavazási segédlettel, kiemelt nevekkel és előre behúzott X-ekkel „segítik” a lakosokat.

Tovább olvasom

Pócs János fia nem fogadta el a felkérést, nem lesz polgármesterjelölti vita Jászapátin

Illés Gergő, a Jászapátiért Önökkel Szövetségben (JÖSZ) által támogatott független polgármesterjelölt május 9-én hívta ki kormánypárti ellenfelét, ifj. Pócs Jánost egy nyilvános vitára. Az országgyűlési képviselő fia azt mondta, teszi a dolgát, de a felkérést nyilvánvalóan nem fogadta el, mert „nem az a feladatom, hogy az ellenzéki jelöltekkel vitatkozzak”.

Tovább olvasom

Dobrev Klára: megverték a DK képviselőjelöltjét Jászapátiban

Kamerák elé állt egy rövid videó erejéig a Demokratikus Koalíció politikusa és a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője, Dobrev Klára, aki elmondta, aláírásgyűjtés közben megverték a képviselőjelöltjüket. A Telex kérdéseire a párt további részleteket is megosztott, eszerint vasárnap a nyílt utcán támadták meg Ungvári Istvánt.

Tovább olvasom

A jászapáti Fidesz hivatalosan egy átnevezett lejárató oldalról kommunikál

Több, mint 800 kedvelés és követés kevesebb, mint egy hónap alatt. A Jászapáti az első néven működő, hivatalos kormánypárti Facebook-oldal vagy ennyire berobbant a semmiből, vagy valami más áll a dologban. Mi az utóbbira gyanakodtunk, és ki is derült, hogy egy, a központi utasítások követelései nyomán létrejött fideszes propagandaoldal jászsági zászlóshajójának felületét nevezték át.

Tovább olvasom