Ellenfeleihez képest a sokszorosát költi Facebook-hirdetésekre Szalay Ferenc

Mindig jelzésértékűnek számít a politikai hirdetésekre elköltött összegek nagysága, ahogy az is sokatmondó, hogy egy jelölt a saját programpontjait, elképzeléseit szeretné ezáltal minél szélesebb közönséghez eljuttatni, vagy az ellenfelei lejáratására szórja el a pénzt. De mi a helyzet Szolnokon? Ki költött a legtöbbet az idei évben? Ezt nézzük most meg.

Tovább olvasom

A jászapáti Fidesz hivatalosan egy átnevezett lejárató oldalról kommunikál

Több, mint 800 kedvelés és követés kevesebb, mint egy hónap alatt. A Jászapáti az első néven működő, hivatalos kormánypárti Facebook-oldal vagy ennyire berobbant a semmiből, vagy valami más áll a dologban. Mi az utóbbira gyanakodtunk, és ki is derült, hogy egy, a központi utasítások követelései nyomán létrejött fideszes propagandaoldal jászsági zászlóshajójának felületét nevezték át.

Tovább olvasom

Leállt a Messenger, a Facebook és az Instagram is – nemcsak a Jászkunságban van gond

Az elmúlt évek legkiterjedtebb és legkomolyabb leállását tapasztalhatjuk most éppen. Egyik pillanatról a másikra különböző hibákkal elkezdett mindenkit visszadobálni mindhárom platform, a probléma ráadásul világszerte jelentkezett.

Tovább olvasom

Nagyon kiakadt Kis Grófo, csalók élnek vissza a nevével

Feszült hangvételű bejegyzést tett közzé a Facebookon néhány nappal ezelőtt a szolnoki születésű Kis Grófo: kiderült, több közösségi oldalon is csalók élnek vissza a nevével, kamu nyereményjátékok ígéretével próbálnak pénzt kicsikarni a gyanútlan, naiv emberektől. A mulatóssztár figyelmeztetett, ne dőljenek be senkinek.

Tovább olvasom

Egy szolnoki csoportban megint feltették a 40 milliós kérdést – elkeserítőek a válaszok

Szórakozási, kikapcsolódási lehetőség. Ezek a fogalmak megannyi felmerülő problémát, hiányérzetet és kihasználatlan lehetőséget foglalnak magukban akár Jász-Nagykun-Szolnok megyére, akár az országos állapotokra gondolunk. A Szolnokon hallottam Facebookos csoportban ismét feltették a kérdését: mit lehet csinálni a városban?

Tovább olvasom

Teljesen kiakadt Szalay Ferenc polgármester

Pár nappal ezelőtt összegezte a Szol24, hogy milyen viták össztüzébe került egy hónap leforgása alatt az egykori Domus helyén épülő Aldi parkolója, hiszen annak megvalósításához fákat kellett kivágni. Tény, harminc másikat ültettek a tizenegy fa helyett, de úgy tűnik, Szalay Ferenc polgármester borzasztó nehezen engedi el a témát.

Tovább olvasom

Közösségi oldalán ontja magából a kimásolt, egymondatos propagandát a fideszes Kállai Mária

A Megafonra és egyéb propagandamédiumokra elszórt milliárdok egy jól felépített gépezet részei, de ne legyenek kétségeink, az országgyűlésben ülő honatyák és honanyák számára ugyanúgy ki van adva házi feladatként, hogy minél aktívabban posztoljanak a közösségi médiában. Kállai Mária ezt rendre meg is teszi, bár egyre gyakrabban szembejön vele a valóság. Mire használhatja egy országgyűlési képviselő a Facebook-oldalát? Talán arra, hogy tájékoztassa a lakosságot, beszámoljon a rendezvényekről, értesítse az embereket a jövőbeni tervekről. Nos, ez Kállai Mária esetében csak hellyel-közzel valósul meg, ellenben egymondatos külpolitikai szakértések és propagandisztikus megmondások jellemzik oldalát,…

Tovább olvasom

A menstruációs szegénység kapcsán kapott össze két szolnoki politikus a Facebookon

Tóth Áron szolnoki polgármesterjelölt – aki a megyeszékhelyen elsőként jelentette be indulását – a közösségi médiában tájékoztatta a lakosságot, hogy Szelindi Andrea párttársával felkeresték a Polgármesteri Hivatal munkatársait annak kapcsán, hogy minden helyi iskolában helyezzenek ki menstruációs elsősegély dobozt. Úgy tűnik azonban, hogy a kérés okafogyottá vált, bár erről őket nem tájékoztatták.

Tovább olvasom