Vádat emelnek a férfi ellen, aki futtatott volna és félholtra vert egy kiskorú lányt Karcagon

Borzalmas erőszakról számolt be a rendőrség még tavaly tavasszal: egy karcagi férfi a lakóházában egész éjszaka ütlegelte a fiatalkorú sértettet, mert a lány nem akart prostitúciós tevékenységet folytatni külföldön. A feltételezett elkövető arra számított, hogy külföldi megélhetését ebből biztosítja. Most vádemelést javasolnak ellene.

Tovább olvasom

Rendőrnek lenni jó – hangzott el a helyettes államtitkártól a szolnoki rendvédelmi napon

Aki ezt a hivatást választja, az biztos lehet benne, hogy a jó oldalon, a törvényesség oldalán áll, mely büszkeséggel töltheti el – erről beszélt Csizi Péter, a Belügyminisztérium szociális ügyekért felelős helyettes államtitkára kedden, megyeszékhelyen megtartott rendvédelmi napon. A munkaerőválságról és a megbecsültség hiányáról nem esett szó.

Tovább olvasom

Ismét online csalásokra figyelmeztet a rendőrség

Újabb online csalásra figyelmeztetett a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrség Facebook-oldalán. Egy férfi olyan termékeket hirdetett, amelyek nem is voltak a tulajdonában. A rendőrség arra is kitért bejegyzésében, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy elkerüljük, hogy hasonló csalás áldozatai legyünk.

Tovább olvasom

Bicskával támadtak a kisfiúra a szolnoki vasútállomás környékén – újabb részletek derültek ki

A támadók szintén gyerekek, kiskorúak lehettek, de nincs mentség arra, hogy bicskával a kezükben fenyegettek meg egy fiút április 23-án este, a szolnoki vasútállomáson. A fiatalt négyen vették körbe, akinek fizikai sérülése szerencsére nem történt, mindenesetre az édesanyja teljesen jogosan szólalt fel az elkeserítő közbiztonsági helyzet miatt.

Tovább olvasom

Vészfékezni kényszerült egy vonat Szolnoknál, egy bevásárlókocsi volt az oka

Nem mindennapi eset kapcsán indított nyomozást a Szolnoki Rendőrkapitányság. A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének megalapozott gyanúja miatt keresik az ismeretlen tettest, aki egy bevásárlókocsit helyezett a vágánytengelybe Újszász és Szolnok között, ezzel vészfékezésre kényszerítve az arra járó vonatot.

Tovább olvasom

Laptop, kamera, fényképező: elektronikai eszközökre csapott le az amatőr törökszentmiklósi tolvaj

Ahogy a rendőrség fogalmaz, nem örülhetett sokáig zsákmányának az a törökszentmiklósi férfi, akinek a szerzeményei között számítógép, fényképezőgép, videókamera is szerepelt. Szintén a településen élő, helyi lakos tett bejelentést, hogy az éjszaka folyamán betörtek a felújítás alatt álló, lakatlan családi házába. Alig kellett két óra, hogy az önjelölt Mr. Robot nyomára bukkanjanak.

Tovább olvasom