Kis Grófo a rongálás után kamerarendszert állítana apja sírjához

A Szol24-en is beszámoltunk a gyalázatos esetről április elején, hogy ismeretlen elkövetők, feltehetően értéktárgyak után kutatva, feltörték Kis Grófo édesapjának, Kozák László Grófonak a nyughelyét. A zenész most azt tervezi, hogy egy napelemmel működő biztonsági kamerarendszert létesít a sírhoz.

Tovább olvasom

Milliók járnak annak, aki segít a Grófo sírját megrongálók előkerítésében

Ahogy néhány nappal ezelőtt megírtuk, döbbenetes esetről számolt be a mulatóskirály Kis Grófo a közösségi oldalán. A Kőrösi úti temetőben valakik megrongálták az édesapja sírját, a nyughelyet felfeszítették valószínűleg értékek után kutatva. Nyomravezetői díjat is kitűztek, amit az kaphat ki, aki érdemi információval szolgál a bűncselekmény kapcsán.

Tovább olvasom

A végső búcsú ára – Ennyibe kerül ma egy temetés Szolnok megyében

Manapság arra sincs az embernek pénze, hogy meghaljon – hangzik el manapság gyakran a kissé túlzó, de a pesszimista gazdasági-társadalmi környezetet jól leíró felkiáltás. A temetkezéssel kapcsolatos különböző költségekről és összegekről sok szájról-szájra terjedő tévhit kering, ezért arra vállalkoztunk, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba és a szolnoki térség egyik legnépszerűbb temetkezési vállalkozása és az országos sajtóban megjelent hírek segítségével feltérképezzük, valóban érdemes-e komoly tartalékokkal rendelkeznie annak, aki elhunyt szerettének kívánja megadni a végtisztességet.

Tovább olvasom

Semmi sem szent, vázákat loptak egy szolnoki asszony szüleinek sírjáról

A szolnoki katolikus temetőben történt meg a gyalázatos eset, N. Istvánné megtörten a Ripostnak tette fel a kérdést: mégis ki csinál ilyet, milyen ember lop egy síról? Az anyagiak tekintetében nagyjából 100 ezer forintos, lelki szempontból azonban összegre fel nem válthatóan súlyos kárt okoztak a lelkiismeretlen tolvajok.

Tovább olvasom

Sokaknak szúrta a szemét: a temető előtt hemzsegtek az édességárusok

Mindenszentek és halottak napja során minden évben nagy számban érkeznek szerettüket gyászoló, róluk megemlékezni kívánó családtagok és barátok. Érzelmes történetekből, kritikák övezte édességárusokból és sajnos temetői lopásból sem volt hiány az elmúlt napokban az ünnepek alkalmával Szolnokon.

Tovább olvasom