Milliók járnak annak, aki segít a Grófo sírját megrongálók előkerítésében

Ahogy néhány nappal ezelőtt megírtuk, döbbenetes esetről számolt be a mulatóskirály Kis Grófo a közösségi oldalán. A Kőrösi úti temetőben valakik megrongálták az édesapja sírját, a nyughelyet felfeszítették valószínűleg értékek után kutatva. Nyomravezetői díjat is kitűztek, amit az kaphat ki, aki érdemi információval szolgál a bűncselekmény kapcsán.

Tovább olvasom

Kis Grófo fiataloknak tartott motivációs előadást Szolnokon

„Motivációs előadás Szolnokon az Aba Novák Agórában! Köszönöm a meghívást Csilleiné Mága Erikának és köszönöm a résztvevőknek, hogy eljöttek ilyen sokan” – olvashattuk a mulatóssztár közösségi oldalán, aki nagyon úgy tűnik, egy új oldalát csillogtatta meg, hiszen motivációs előadóként még aligha láttuk a közönség előtt.

Tovább olvasom

Nagyon kiakadt Kis Grófo, csalók élnek vissza a nevével

Feszült hangvételű bejegyzést tett közzé a Facebookon néhány nappal ezelőtt a szolnoki születésű Kis Grófo: kiderült, több közösségi oldalon is csalók élnek vissza a nevével, kamu nyereményjátékok ígéretével próbálnak pénzt kicsikarni a gyanútlan, naiv emberektől. A mulatóssztár figyelmeztetett, ne dőljenek be senkinek.

Tovább olvasom

Legalább 10 millió forintos karórát villantott Kis Grófo a roma kultúra erősítését szolgáló tárgyalások után

A roma kultúra erősítéséről tárgyal valakivel valahol Kis Grófo. Erről maga a Szolnokról tavaly elköltözött bulibáró számolt be közösségi oldalán. Tette ezt egy legalább 10 millió forintos karóra megvillantásával.

Tovább olvasom

Itt a nagy lehetőség – női vokalistát keres Kis Grófo

Három óra próbálás után, egy facebookos élő videóban hirdette meg a szolnoki születésű Kozák László, ismertebb nevén Kis Grófo, hogy akusztikus formációjukhoz egy tehetséges női vokalistát keresnek. Úgy tűnik, itt a vissza nem térő lehetőség minden hölgy számára, aki ki akarja próbálni magát ezen a területen!

Tovább olvasom