Milliók járnak annak, aki segít a Grófo sírját megrongálók előkerítésében

Megosztás

Ahogy néhány nappal ezelőtt megírtuk, döbbenetes esetről számolt be a mulatóskirály Kis Grófo a közösségi oldalán. A Kőrösi úti temetőben valakik megrongálták az édesapja sírját, a nyughelyet felfeszítették valószínűleg értékek után kutatva. Nyomravezetői díjat is kitűztek, amit az kaphat ki, aki érdemi információval szolgál a bűncselekmény kapcsán.

„Nem tudom és nem akarom elhinni, hogy emberek hogyan tehetnek ilyet!? Nagyon fájó sebek kerültek felszakításra, remélem és bízom a nyomozóhatóságban, hogy kiderítik kik követték el ezt a szörnyű bűncselekményt” – írta a Facebookon a népszerű roma énekes.

Egyelőre nincs hír arról, hogy Kozák László sírját kik gyalázták meg.

A családot természetesen nagyon megrázta, hogy ilyen aljas módon próbált valaki pénzhez jutni, a tettesek felderítésének érdekében pedig kétmillió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki.

Grófo öccse, Gyémi egyébként azt üzente az elkövetőknek, hogy tud mindent és bízik az igazságszolgáltatásban. Szerinte furcsa, hogy éppen pont akkor törték fel az apja sírját, amikor kiérkezett Kanadába és hozzá is be akartak törni.

Kép: Fuszek Gábor

Kapcsolódó cikkek