Ki tesz ilyet? – Megrongálták Grófo sírját Szolnokon

Megosztás

Döbbenetes esetről számolt be a mulatóskirály Kis Grófo a közösségi oldalán: a Szolnokon eltemetett édesapja, Kozák László sírját eddig ismeretlen elkövetők megrongálták, feltehetően értéktárgyak után kutattak. A népszerű énekes úgy fogalmazott, fájó sebek kerültek felszakításra.

Április 6-án, azaz tegnap írt arról a Facebookon Kis Grófo, hogy szeretett édesapja sírját valakik megrongálták. Azonnal elindult Szolnokra, ahol megdöbbentő látvány fogadta, a szintén zenészként ismert Kozák László nyughelyét felfeszítették.

„Nem tudom és nem akarom elhinni, hogy emberek hogyan tehetnek ilyet!? Nagyon fájó sebek kerültek felszakításra, remélem és bízom a nyomozóhatóságban, hogy kiderítik kik követték el ezt a szörnyű bűncselekményt” – írta.

A mulatós bízik az igazságszolgáltatásban és reméli, hogy az elkövetők meg fogják kapni méltó büntetésüket. „Isten mindent lát és mindent hall” – zárta a posztját.

Ahogy az ország számos pontján, úgy Szolnokon sem példa nélküli, hogy elvisznek egy-egy virágot, vagy mécseseket a sírokról, de az ilyen mértékű, gátlástalan fosztogatás kirívó esetnek számít.

Kép: Kis Grófo Fb

Kapcsolódó cikkek