Választási különlegességek vasárnapról, Albertirsa is a hírek középpontjában

A megyehatárhoz közeli településen olyan történt, amit az utóbbi 20 esztendőben nemigen láthattunk, egy KDNP-s és egy fideszes jelölt feszült egymásnak, kis híján a nevető harmadik lett a győztes. De más érdekességek is akadtak a vasárnapi választásokon, nemcsak Szalay Ferenc veresége Szolnokon.

Tovább olvasom

Csütörtök után pénteken még intenzívebb és még kiterjedtebb zivatarokra számítsunk

A kipattant zivatarok helyi jellegűek és a kiterjedésük sem túl nagy, ám annyira lassan mozognak, szinte egy helyben állnak, hogy ahol viszont leszakad az ég, ott rendkívül nagy mennyiségű csapadékra kell számítani rövid idő leforgása alatt Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Pénteken a helyzet csak fokozódik, még tovább nő a csapadékhajlam.

Tovább olvasom

A majálist még nem zavarja meg, de csütörtöktől leszakadhat az ég, a ballagásoknál is figyeljünk

Szerdán még kitűnő időre számíthatunk, de élvezzük ki a kora nyári hőmérsékletet, a napsütést, mert csütörtöktől változik időjárásunk. Mivel az igazán komoly csapadékot éppen péntekre jelzik, helyenként erős zivatarokkal, ez bizony alapvető hatással lehet a középiskolai ballagásokra.

Tovább olvasom

Régi-új átverés terjed a Magyar Posta nevét felhasználva az interneten

Rendkívül csábítóan hangzik, hogy 730 forintért egy-egy teljes, sokkal többet érő csomag új tulajdonosai lehetünk. De jegyezzük meg végre, hogy amelyik ajánlat túl meseszerűnek hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz. Ez is látványos átverés, ne dőljünk be.

Tovább olvasom

Ismét online csalásokra figyelmeztet a rendőrség

Újabb online csalásra figyelmeztetett a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrség Facebook-oldalán. Egy férfi olyan termékeket hirdetett, amelyek nem is voltak a tulajdonában. A rendőrség arra is kitért bejegyzésében, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy elkerüljük, hogy hasonló csalás áldozatai legyünk.

Tovább olvasom