Új főzőkonyha létesítésére nyert pályázatot Mezőtúr

Új főzőkonyha kialakítására pályázott sikeresen a város. A volt főiskola udvarán tervezik megvalósítani a beruházást. Az új egység a legmodernebb berendezésekkel lesz felszerelve és 2000 adagos kapacitással fog rendelkezni – árulta el Szűcs Dániel, Mezőtúr polgármestere. A városvezető azt is kiemelte, hogy a beruházás során rendkívül fontos szempont az is, hogy a dolgozók munkakörülményeit javítani tudják. A konyhánk jelenleg a Kilián óvoda alatti alagsorban üzemel. A berendezések kissé elavultak már, így nagyon reméljük, hogy mihamarabb megvalósulhat ez a fejlesztés, ezzel a közétkeztetés minősége szintén jelentősen javulna – részletezte a Szóljon.hu-nak.…

Tovább olvasom

Célegyenesbe fordult a 250 millióból megvalósuló jászberényi útfejlesztés

Budai Lóránt, Jászberény polgármestere még egy tavaly decemberi testületi ülésen jelentette be, hogy a belterületi utak fejlesztésére vonatkozó pályázatuk pozitív elbírálást nyert, ezáltal 250 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesül a város. Úgy tűnik, a munkálatok hamarosan a végéhez érnek.

Tovább olvasom

Több mint 800 millió forintos fejlesztési ígéretet kapott a szolnoki Hetényi Géza Kórház

Több mint 800 millió forintból fejlesztik a kardiológiai és az onkológiai eszközparkot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben, legalábbis erre kapott kormányzati ígéretet az intézmény. Reméljük, így is lesz és nem csak ígéret marad.

Tovább olvasom