Fontos szerepe van Szolnoknak az olimpiára készülő kajakosok felkészülésében

A magyar kajak-kenu válogatott 16 tagú csapata két helyszínen készül teljes erőbedobással a párizsi olimpiára, ahol legalább négy érem megszerzésére törekszenek. A felkészülés fő bázisai Szeged és Szolnok – a magyar csapat két csoportban, augusztus 3-án és 4-én utazik Párizsba, a kajak-kenu versenyek pedig három hét múlva, augusztus 6-án kezdődnek a Vaires-sur-Marne-i pályán.

Tovább olvasom

Elindult a magyar válogatott Németországból

Nem sikerült túljutni a csoportkörön, a magyar válogatott három mérkőzés alatt gyűjtött három pontja nem volt elegendő a továbbjutáshoz. A szerencse sem kedvezett nekünk, a tét nélkül szaladgáló portugál válogatott 2-0-ra kikapott tegnap a hajtós georgiai csapattól, így végérvényesen megpecsételődött Marco Rossi együttesének sorsa a német tornán.

Tovább olvasom

Éles váltás – az NBI-ből a harmadosztályú Karcagnál folytatja a spanyol labdarúgó

Több sportmédium is úgy értesült, hogy az NBI-ből kieső Kisvárda csapatkapitánya, a 35 éves Lucas a magyar harmadosztályban folytatja a pályafutását, méghozzá Karcagon. A harmadosztály Észak-Keleti csoportjában szereplő csapat mellett a DVSC akadémiáján fogja elkezdeni az edzősködést.

Tovább olvasom

Amíg csúszik a Tiszaligeti strand átadása, lehet csúszkálni a sípályán

Régóta találgatják, mikor lesz átadva a Tiszaligeti Strand. A 2021 őszére ígért projekt lassan három éve várat magára,  ezért is lelkesedtünk fel, amikor a helyszínről és ünnepélyes megnyitóról olvastunk egy mondatban; aztán arcul csapott a fagyos – pontosabban műanyagos – valóság, sítanpálya épült hőn szeretett mezővárosunkba, civil kezdeményezésből. A csobbanás így elmaradt, de korántsem unatkoztunk.

Tovább olvasom