Nagy bajban van a Szolnoki Vízilabda Aréna?

A Szolnoki Vízilabda Aréna 2013-as átadása után ünnepi hangulat uralkodott, ám napjainkra pénzügyi nehézségek árnyékolják be a létesítmény jelenét és jövőjét. A Szolnokon híres-hírhedt Nyerges Zsolt adománya után az aréna fenntartása az önkormányzatra hárult, amely most kétségbeesetten keres megoldást a működtetésre, miközben nehéz eldönteni, hogy a következő hónapokban lesz-e pozitív végkifejlet az ügyben, vagy valóban a bezárás réme fenyegeti a komplexumot.

Tovább olvasom

Fontos szerepe van Szolnoknak az olimpiára készülő kajakosok felkészülésében

A magyar kajak-kenu válogatott 16 tagú csapata két helyszínen készül teljes erőbedobással a párizsi olimpiára, ahol legalább négy érem megszerzésére törekszenek. A felkészülés fő bázisai Szeged és Szolnok – a magyar csapat két csoportban, augusztus 3-án és 4-én utazik Párizsba, a kajak-kenu versenyek pedig három hét múlva, augusztus 6-án kezdődnek a Vaires-sur-Marne-i pályán.

Tovább olvasom

Elindult a magyar válogatott Németországból

Nem sikerült túljutni a csoportkörön, a magyar válogatott három mérkőzés alatt gyűjtött három pontja nem volt elegendő a továbbjutáshoz. A szerencse sem kedvezett nekünk, a tét nélkül szaladgáló portugál válogatott 2-0-ra kikapott tegnap a hajtós georgiai csapattól, így végérvényesen megpecsételődött Marco Rossi együttesének sorsa a német tornán.

Tovább olvasom