Hétvégén húzzuk fel a futócipőt, Szolnok is csatlakozott a Futókörök Napjához

Negyedik alkalommal rendezik meg szombaton a Futókörök Napját, melynek keretében húsz helyszínen várják az érdeklődőket az egyes településeken, köztük Szolnokon is. A korábbi évekhez hasonlóan a települések versenyeznek, tehát a nap végére kiderül, hol gyűjtötték a legtöbb kilométert.

Tovább olvasom

Szolnokiakat is találunk a zágrábi Európa-bajnokság versenyzői között

Összesen tizenegy versenyzőt nevez a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) a jövő csütörtöktől vasárnapig megrendezésre kerülő zágrábi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság egyéni összecsapásaira. Köztük van a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola versenyzője, Szegedi Dániel, valamint két szolnoki fiatal, Gőz Roland és Özbas Szofi.

Tovább olvasom

Több ezer résztevőre számítanak a 31. COOP Májusfa Futáson Szolnokon

Brutális szám: nagyjából hatezer résztvevőre számítanak a szervezők a 31. COOP Májusfa Futáson, amely jövő héten kedden kerül megrendezésre a megyeszékhelyen. A rendezvény iránt nem érdeklődő helyi lakosoknak is érdemes figyelemmel követni a friss híreket, hiszen az esemény lezárásokkal és forgalomkorlátozással jár.

Tovább olvasom

A legaktívabb Szolnok megyei testnevelők részesültek elismerésben

A szolnoki városházán díjazták a diákolimpián résztvevő legaktívabb Jász-Nagykun-Szolnok megyei általánosban, vagy középiskolában tanító testnevelő tanárokat. A díjátadón a Szolnoki Széchenyi István Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium dráma tagozatos tanulói is felléptek.

Tovább olvasom

Tavaly vesetranszplantáción esett át, most diákolimpián nyer aranyérmeket a szolnoki lány

Miskolczi László bizonyára nagyon büszke, de az lehet az egész város – a nyilvánosságban egy évvel ezelőtt még arról olvashattunk, hogy az egykori alpolgármester, jelenlegi önkormányzati képviselő lányának vesetranszplantáción kell átesnie, a donor pedig az édesapja lesz, mostanra azonban már arról szólnak a hírek, hogy a fiatal lány sikert sikerre halmoz az országos diákolimpián.

Tovább olvasom