Országos borbemutató érkezik Szolnokra

Országos borbemutató-sorozatot indított az ország egyik legismertebb és legsikeresebb borászata. A roadshow célja, hogy minél többek számára egy különleges, személyes élmény is társuljon a csúcsborok fogyasztásához. Így ünnepli alapításának 40. évfordulóját a kétszeres világbajnoki aranyérmes Thummerer Pincészet. Ráadásul az izgalmas tételek mellé minden egyes állomáson helyi gasztrovállalkozások, helyi termelők finomságai kerülnek. A több hónapig tartó roadshow következő állomása Szolnokon az Aranylakat Bisztró.

Tovább olvasom

Veteránautós kupasorozat egyik állomása lesz Jászberény

A Millers Oils Classic Kupa három éve, 2021-ben rajtolt el, majd a következő években a kedvező fogadtatások és pozitív tapasztalatok után úgy döntöttek, egy többfordulós veteránautós kupasorozatot szerveznek. A jászberényi érdeklődőknek április 20-án nem kell nagy távot megtenniük, hogy átérezhessék a verseny hangulatát, hiszen a verseny a főtérre érkezik.

Tovább olvasom

Impozáns programokkal rendezik meg a Magyarország Étele döntőjét Szolnokon

Ahogy október végén megírtuk, hetedik alkalommal indult el a nevezés a Magyarország Étele melegkonyhai szakácsversenyre. A döntőt április 27-én a Szolnok Campuson tartják a III. Magyar gasztronómia napja című rendezvény részeként. Most a részletes program és a támogatók névsorát is nyilvánosságra hozták.

Tovább olvasom