Idén sem lesz ponthatárváró esemény Szolnokon? – Viszlát fiatalok!

Július 24-én kiderül, hogy kiket vettek fel az egyetemek és főiskolák szeptemberben induló képzéseire. Hagyományosan a megyeszékhelyeken és a nagyobb városokban ilyenkor Pont Ott Partit szerveznek, ahol a végzős diákok együtt nevethetnek és sírhatnak. Szolnok ebben sem tudta tartani a tempót, utoljára a 2010-es években volt hasonló rendezvény. A városvezetés mikor mondott le a fiatalokról?

Tovább olvasom

Jubileumi egészségnapot tartott a Szolnok megyei gyengénlátók egyesülete

Előző hét pénteken a Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete immár huszadik alkalommal tartotta meg Szolnokon, az Aba-Novák Agórában az „Egy csepp egészség” című egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját. Az eseményre látogatók egészségügyi előadásokon vehettek részt, különböző szűrővizsgálatokon és masszázson eshettek át.

Tovább olvasom

Ön készen áll? – időpont érkezett az idei Tiszavirág Fesztiválhoz

Végre megszületett a 2024-es Tiszavirág Fesztivál hivatalos menetrendje, idén június 18. (kedd) és június 22. (szombat) között kapcsolhatunk ki a hétköznapok egysíkú valóságából a változatos zenei programok segítségével, bízva abban, hogy a tavalyról jól ismert Borházak utcája, vagy a kézműves vásár is szerepel majd a részletes programban.

Tovább olvasom

Mi folyik Szolnokon: olvasóinkkal beszélgettünk a Részvétel Hetén

Szerkesztőségünk számára mindig nagy öröm találkozni olvasóinkkal, különösen manapság, amikor a személytelen online tér sokkal inkább hasonlít egy álarcosbálra, mint a hús-vér valóságra. A Civil Kollégium Alapítvány (CKA) és partnerei több mint egy évtizede szervezik meg a Részvétel Hete programsorozatot, melyhez idén a Szol24 is csatlakozott.

Tovább olvasom